Du er her

Hafjell turen - og veien videre for Rye 17

Josef Alfons Nolls bilde
Forum: 

Hei Rye 17 ryttere, 
takk for en veldig hyggelig tur til Hafjell og tilbake. Storslagen å være på tur sammen med dere. Med sjokolademelk og ferske boller ved Skreia, og noen øl ved Hafjell. En glede å ha godt samarbeid mellom Rye 15, Rye 16 (15-2) og Rye 17 på vei til Hafjell. For meg er å sykle sammen på tvers av lagene en reise tilbake i tiden: husker du sist ... Etter noen år med sykling kjenner vi hverandre, og har noen historier til felles.

Rye 17 er et fenomenalt lag. Laget består av syklister som har vært ute i været før, og vet hvordan man sykler. Det er litt for mye krytt i bena, og dermed blir tempoet av og til for høy (les: i noen bakker :-). Ellers er alle flink til å finne flyten, og hva må til for å kose seg. Ekstra hyggelig å ha Fred med på turen, og at vi fikk besøk fra Anton på veien nedover. - Og en Vetle som sykler foran som "scout" for å sjekke veien, og er foran oss ved Oslo Kristne Senter, viser bare hvor sterk han er.

Og ja, vi er foran tidsskjema når det gjelder kjørestyrken for Trondheim-Oslo. Allerede nå, i midten av mai, holder vi marsjfart til T-O. Vi syklet i en snittfart på ca 34 km/t hele veien fra Hafjell til Kjeller, vel og merke i vinden som var i vår favør. Målsetningen om 32 km/t snittfart for å komme i mål under 17 timer er "sikret", dette kan vi. Men så er det å sykle lenge (540 km) og med vær og vind.  

Fokus i treningen og ritt videre er å øke kapasiteten til at det blir lettere å leke "rund terskelen". Noen har opplevd at det er vanskelig å spise når belastningen er stor. Men uten mat duger ikke helten. Dermed, rulle, spis og drikke.
Vi har følgende planer i tiden framover:
- onsdag bakkedrag ved Grefsenkollen, torsdag tempo på Kløftaslettene
- lørdag gjennomkjøring Nordmarka Rundt, kl 0900 ved Årvoll skole
- søndag dugnad: Nordmarka Rundt
- vanlig trening videre (tirsdager, torsdager og søndager)
- Ransfjorden Rundt, 150 km høy marsjfart ("den er så kort")
- Tyrifjorden Rundt, 245 km i Trondheim-Oslo fart
- Trondheim-Oslo, start kl 06:20 i pulje med Eidsvoll, ligger å hvile først, og rulle når tiden er inne.

Nyt pinsen, og 17. mai. Og takk for følge til Hafjell
Josef