Du er her

Imponerende Rye-innsats i den nordiske terrengsykkel-cupen

Da var pinsehelgen vel overstått, med nok et vel gjennomført ritt i den nordiske terrengsykkel-cupen i Vårgårda i Sverige for for Anna, Albin, Aleksander, Jens og elitegruppen. Løypen besto av mange flytstier som en kunne ha stor fart i, og noen litt mer tekniske partier, bratte og lange gressbakker, hopp og doserte svinger. 

Anna inn til en sterk 2. plass

Løypen passet en litt teknisk usikker Marit som stilte til sitt første ritt etter brukket hånd. Hun kom seg mer og mer teknisk tilbake for hver runde så det skal bli gøy å se henne ”blæste” løypene i Konnerud i slutten av mai. Anna viste ingen nåde teknisk (som alltid) og fikk endelig ut det hun er god for og endte med en fantastisk 2. plass i kvinner 15-16. Jens imponerte også med en heidundrende 7. plass i herrer junior og var ca. 8 minutter bak vinneren. I klassen til Albin var det dessverre mer tett om plassene så de usle små 7 minuttene han var bak vinneren resulterte i en 27. plass.

Torjus og Elisabeth kom rett fra ritt i Danmark og kjørte for landslaget. Elisabeth var storfornøyd med sin 4. plass. Hun ble stående så nær rittets raskeste og mest berømte, Jenny Ristvett, at hun fikk champagnespruten på seg. Torjus ble Norges nest beste mann med sin 7. plass i menn senior elite.

Strålende helg å være Rye-rytter

Siden løypen ikke egnet seg for de som ikke hadde ”trøkk” i bena hadde verken Aleksander eller jeg helt dagen. Aleksander var derimot fornøyd med jobben han gjorde teknisk. Selv om rittet ikke gikk så bra skal jeg ta med meg erfaringen om å klare å ta fatt på en ny løype kun dagen før et ritt. Med veldig god hjelp av den utrolig tålmodige treneren vår overgikk jeg frykten om å hoppe. Det å hoppe i et ritt uten å ha en uke på å manne meg er et stort gjennombrudd. I tillegg er jeg super imponert over hvor elegant Albin og Jens passerte rittets hindre. Kort oppsummert var dette en strålende helg å være en av Rye-rytterne.


Menn junior: Jens på 7. plass


Menn senior: Torjus på 7. plass



Kvinner senior. Elisabeth på 4. plass

 


Kvinner 15-16. Anna på 2. plass.

 

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen