Du er her

Årets Ryeløp - nok en suksess

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Vinner av herreklassen, Øystein Mørk nr 68, til venstre og vinner i dameklassen, Astrid Uhrenholt Jacobsen nr 188, til høyre i bildet. Foto: Inger Heiberg Woxholtt

Astrid Uhrenholt Jacobsen - vinner av kvinneklassen.

Etter flere dager med regn var det endelig gløtt av sol, og naturen på Bygdøy er på sitt vakreste på denne årstiden. Stemningen i Paradisbukta var god, særlig etter at Ryes første barneløp, Ryetassen hadde gått av stabelen, og det vrimlet av medaljebekledte, unge løpere, som gleder seg til å ta steget over i selve Ryeløpet.

Ryeløpet er publikumsvennlig, siden løperne løper to sløyfer og passerer start og målområdet midt i løpet, og det går ikke lang tid fra siste løper har lagt ut på runde nummer to til de første kommer mot mål.

Astrid Uhrenhold Jacobsen, Lina Eikenes Hvamstad og Ingrid Hermine Fürst.

Vinner av kvinneklassen ble Astrid Uhrenhold Jacobsen (Heming) på 18:15,8, Lina Eikenes Hvamstad (Vidar) på 2. plass og Ingrid Hermine Fürst (Vidar) på 3. plass.

Vinnerne av herreklassen kom inn samlet, men Øystein Mørk, Sportsklubben Kraft, tok seieren i år igjen på 15:49,3 med Ulrik Lolland (Moss IL) og Harald Solhaug Næss (Vidar) hakk i hæl på 2. og 3. plass.

Ulrik Lolland, Øystein Mørk og Harald Solhaug Næss.

Årets Ryeløp hadde 181 fullførende deltakere, hele 21 av dem er Rye-medlemmer, til tross for alle Ryeløperne som var opptatt med ulike arbeidsoppgaver i forbindelse med arrangementet. Og resultatene ble også bra, Solgunn Tverfjell vant sin sin klasse, Anne Bakken Hinsch kom på 2. plass i sin klasse og Marit Tørstad og Ingar Madsen på 3. plass i hver sine respektive klasser.

Anne Bakken Hinsch i fin fart inn mot 2. plass i sin klasse.

Løpets antakelig blideste deltaker, Mads Joachim Larsen nr 159 og Madeleine Valø, nr 158.

Pernille Dørstad var konfransier, og alle de frivillige fra løpe- og skigruppen sørget for et utmerket arrangement.