Du er her

Tyrifjorden rundt - et ritt for alle

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Det er snart tid for Tyrifjorden rundt! Rittet arrangeres 5. juni 2016 og består av tre ulike distanser, den korteste på 64 km, "normaldistanse" på 145 km og "lang distanse" på 245 km. Start og mål er i Sandvika sentrum, og traseen går på øst- og vestsiden av Tyrifjorden.

Tyrifjorden rundt er tur-ritt rettet mot "vanlige" mosjonister som ønsker å få en positiv opplevelse på sykkelen sammen med andre som deler samme interesse, men det er også et lavterskel trimritt for alle over 13 år som ønsker å sykle en tur sammen med familie og venner. Så lenge du har en sykkel i god stand og en godkjent sykkelhjelm, ønskes du velkommen til å delta på en flott fest midt i vårens vakreste periode.

De siste årene har det blitt mer og mer prestisje i deltagelse i ulike tur-ritt. Tyrifjorden rundt oppfordrer i stedet alle til å fokusere på å få en flott opplevelse fra sykkelsetet. Rittet har tidtakning og lagkonkurranse for de mest ivrige, men vi ønsker tursyklister og mosjonister til å bli med oss en tur rundt Tyrifjorden!

Rye-ungdom (13-17 år) får delta gratis, hvis de følger denne lenken og melder seg på i trimklassen. Uten helårslisens må man betale engangslisens.

Tyrifjorden rundt arrangeres av Sportsklubben Rye og Bærum og Omegn Cycleklubb.

Les mer på rittets egne hjemmesider.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen