Du er her

Randsfjorden Rundt 2016 for Rye3

Forum: 

Til alle dere som skal kjøre R R på lørdag. Her er litt info:

Det tar ca 1t 30min fra Oslo sentrum til Brandbu. Det lønner seg å være ute i god tid.

 

Oppmøtested: På gresset nederst i bakken mellom parkeringen og der du henter startnummer. Vi møtes kl 08.30

 

Vi vil starte i samme pulje kl 09.07.

Det vil bli fokusert på rolig bakkefart i alle bakker, og spesielt i første stigning, som kommer etter ca 1km.

Det blir stopp på begge matstasjonene (Bjoneroa, 67km og Hov, 109km). Her gjør vi et kort stopp slik at man får spist, fylt på flasker og ev. gått på do. Benytt gjerne drikkesekk i tillegg til flasker. Beregn ca 0,5 – 0,7 liter væske pr time. For de som sliter med kramper, er det viktig å få i seg nok salter. Bruk gjerne Cramp Fix i drikkeflaskene eller Ringer. Cramp Fix fås på XXL, Spinn o.l steder. Ringer fås på Apoteket. Bland dette helst ut i saft eller energidrikk, da det ikke smaker veldig godt.

Del opp mat, slik at det er lett å få fatt på. Barer og brødmat i i mindre biter, er smart.

Husk at man bør spise litt hvert 20 – 30min.

Anbefalt mat: Energibarer og gel, (ikke prøv produkter på ritt du ikke har testet før), nøtteblandinger, loff med nugatti og peanøttsmør eller syltetøy / honning. Pakk det gjerne inn i alu folie. Sikkert noen som har andre favoritter også.

 

Vi vil stoppe ved punktering, men det er viktig at alle har med seg slanger, dekkspaker og pumpe selv, og ikke stole blindt på at andre stopper. Husk også litt penger om det skulle trengs.

 

Tror jeg har fått med meg det viktigste. Da er det bare å møtte opp på lørdag, klar til en fantastisk tur rundt Randsfjorden. Dette blir moro!!!!!!!!!!

 

Hvis det skulle være noen spørsmål, ta kontakt med meg

 

Hilsen Marit

(95270245)