Du er her

Sterk innsats av terrengsyklistene

På Konnerud tråkket Elisabeth Sveum inn til 1. plass i kvinneklassen, og hun leder nå Norgescupen sammenlagt. Torjus Bern Hansen kom inn til en 2. plass i herreklassen. I Terrengsykkelrittet tok Håkon Amundsen en flott 1. plass. I morgen venter stafett på Konnerud.

Da er første dag av Norgescuprunden på Konnerud så og si ferdig. I juniorklassen ble Håvard nr. 8 og Jens nr. 12. Jens var ikke superhappy med resultatlista, men han vet han kan bedre, for det viste han i Vårgårda. William punkterte på siste runden og måtte løpe i mål, men endte på en 22. plass.

I seniorklassen bød det på gode resultater der Torjus endte på 2. plass og det virket som han var fornøyd med det. Sondre endte på 7. plass etter at hjulet ble vrengt av en gang, og han måtte løpe en liten del som gjorde at han tapte tid.

Jentene stilte til start med tre jenter i K senior og to i 15-16 års klassen. I K senior kjørte Elisabeth sterkt, og endte på en fantastisk 1. plass etter et fall. Hun leder nå Norgescupen sammenlagt. Marit har kommet tilbake etter bruddet i hånden, og endte på 3. plass. Sylvi kom på 4. plass.

I 15-16 årsklassen stilte Johanne og Anna til start. Anna tok starten 1 km, men brøt etter 1.5 km på grunn av sykdom og kroppen som ikke fungerte. Hun valgte å stå over og heller være 100 % frisk til neste helg da det er Rye terrengsykkelfestival! Johanne endte på 5. plass og var fornøyd, ettersom hun falt stygt når vi testet løypa på torsdagen.

Gutter 15-16 bød på det største startfeltet. Albin gjorde det best av Rye-gutta og endte på 16. plass, greit fornøyd. Edvard punkterte og fikk dessverre ikke fullført. Alt i alt var det hele 11 ryttere som brøt under rittet i gutter 15-16.

I morgen er det stafett, og det blir spennende hva Rye-lagene klarer å få til!

Vil også nevne Håkon Amundsen som kom på en flott 1. plass i M junior i Terrengsykkelrittet i dag.