Du er her

- Det er ingen sak å være kaptein, når jeg har så fine folk å kommandere rundt

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Rye 3 stilte med 9 ryttere til start. Foto: Marit Krohn

Marit Krohn, kaptein på Rye 3, forteller at turen rundt Randsfjorden gikk som en drøm.  "Vi hadde en veldig fin tur, og endt opp med en snittfart på 28km/t, hvis jeg ikke tar feil. Vi var 9 som stilte til start, og første bakken ble som planlagt gjennomført i rolig tempo. Veiene var til å begynne med våte, men vi slapp stort sett unna regn hele turen, og etterhvert hadde vi partier med både sol og tørr og ny fin asfalt.
Den første delen av rittet har veien veldig mange sprekkete og hullete asfalt, og en del av oss hadde ikke kjørt sammen før, og dette bar flyten i rulla preg av. Men ganske raskt ble vi mer samkjørt, og flyte kom på plass. Det gikk unna uten at man trenge å bruke mye krefter. I perioder gikk det for raskt i oppoverbakkene, og noen av oss fikk kjenne på dette, og vi mistet i en periode flyten. Vi fikk da etablert en minihale, og flyten kom tilbake i rullen. Etter matstasjon nr. 2 måtte desverre en av oss si takk for seg, og sykle siste delen av rittet selv, men da hadde vi holdt sammen i 110 av 150 km.
Jeg er veldig fornøyd med alle rytterene som gjorde en veldig god innsats. Vi kjørte trygt og kontrollert (til tross for at vi hadde en kontrollert minvelt, med kun en blodig tommel som resultat). Det har vært en stor glede å kjøre med dere i dag."


Rye 3

Jan Gamre i Rye 1 synes rittet gikk bedre enn fryktet. Dette var det første rittet de gjennomførte helt på "egenhånd", uten hjelp av Rye 15 og et kobbel gjesteryttere. De kjørte inn på 3:53 og det er en god prestasjon med tanke på hvor få ryttere de var i rulla. "Det kostet krefter og rytterne var skikkelig slitne da vi kom i mål. Tusen takk til samtlige for super innsats på en dag som ble litt hardere enn vi forstilte oss."

Ingrid og Malin var med helt inn, og tok 1. og 2. plass i sin klasse, det er imponerende!

Les hele Jan Gamre og Rye 1s rittrapport her.


Rye 1


Rye 1

Rye 15 var også fornøyd med innsatsen, kanskje ikke helt fornøyd med tiden, men laget tok ut nesten alt og det er en god egenskap som er viktig å ta med seg videre frem til T-O. Av de 26 startende Rye 15-1 rytterne kom hele 19 samlet i mål + 3 innen 2 minutter bak. Fantastisk!
Spesielt må vi nevne Kristine og Tove syklet inn til 2. plass blant jentene, kapteinene Sjur, Stian og Stein H styrte laget perfekt med stor trygghet og ro, de 4-5 råtassene som satt i rulla hele turen og Einar og John-Ivar som ga ALT i rulla og for laget inntill få kilometer før mål da de var helt kokt og måtte slippe laget.

"En stor takk til alle dere som stilte til start for Rye 15-1 og Rye 15-2 i dag!!! Vel kjørt :-) Neste søndag venter 25 mil i Tyrifjorden Rundt."

Hele rittrappoerten til Stein Bjerkeset og Rye 15 kan du lese her.

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen