Du er her

Nå har dagen kommet!

I dag går startskuddet for Oslo Sportslager Rye terrengsykkelfestival. Vi gleder oss til å ta imot nærmere 500 ryttere, støtteapparat og publikum. Det er fine og tørre forhold i løypene og yr.no melder knallvær. Alt er tilrettelagt for at dette blir en flott helg! 

Arrangementskomiteen og dugnadshjelpere fra klubben er i full sving med å gjøre de siste forberedelsene.

Første ritt starter i kveld kl. 18.00. Da er det UCI/Norges cup etapperitt med tempo for junior og senior. Løypa er kort og pre­mie­rer tek­nikk og hur­tig­het og det er bonus­se­kun­der til de ras­keste. 

I morgen er det tra­di­sjo­nell rund­bane for alle fra 6 år og eldre i den vel­kjente og mor­somme løypa vår.

På søn­dag er det kort­bane­ritt - en sjel­den­het i Norge. Dette er for alle fra 11 år og eldre. Kort­bane­ritt har kor­tere løype, færre høyde­me­ter og er enk­lere tek­nisk enn rund­bane. Der­med blir det mindre spred­ning mel­lom ryt­terne og mer skul­der-ved-skul­der kjem­ping. 

Ikke for sent å melde seg på

Vi kjø­rer etter­an­mel­ding for alle klas­ser frem til 2 timer før start i klas­sen. Etter­an­meldte kan ikke bli see­det. Meld deg på her: https://rittresultater.no/ryeterrengsykkelfestival

Publikumsvennlig

Langsetløkka er en intim arena der du kan se rytterne flere ganger per runde og samtidig oppleve stemningen på arenaen. Gå litt opp i skileiken overfor arenaen og du har veldig god oversikt når rytterne passerer. Vi har også kafetelt med bord og benker – det er deilig å sette seg ned og ta en kake og kaffe innimellom. Ta med familien til løkka og opplev terrengsykling på høyt nivå!

Parkering

Alle må parkere på den store parkeringsplassen på Oset, nedenfor løkka. Det koster 50 kr. Du kan betale med kontanter, Vipps, MobilePay eller mCASH. Merk: det er ikke anledning til å parkere verken på de ordinære parkeringsplassene som finnes på løkka, langs løkka eller i småveiene i nærheten av løkka. Fra parkeringen til arenaen er det 400 meter å gå – det tar ca. 6 minutter.

 

Se mer informasjon om terrengsykkelfestivalen: http://ryebikefestival.no/

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen