Du er her

-Det var ikke lett, men det var verdt det

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Petra Jacoby og Maria Isabel Frang.

31. juli ble TriQuart arrangert i Kristiansand for andre gang, og arrangementet var i 2015 så vellykket at arrangøren er blitt tildelt NM på normaldistanse hvert år fram til 2018.

Fra Rye stilte sju deltakere, to på kort distanse, to på lang distanse og tre i NM, og de gjorde det bra. Alexander Moen kom på 3. plass totalt på kort løype, på tiden 01.07.21, og Johan Fredrik Furuly vant sin klasse på 01.11.08. På lang løype vant Siv Elin Sæteren sin klasse, på 02.32.18.

I NM Olympisk distanse (normaldistanse) vant Petra Jacoby klassen sin, på tiden 02.24.07 og tok en imponerende 6. plass totalt blant kvinnene, Fredrik Skalstad tok andreplass i sin klasse, på tiden 02.01.38, og Maria Isabel Frang kom også på 2. plass i sin klasse.
 


Alexander Moen tok 3. plassen på kort løype. Foto: Petra Jacoby


Maria Isabel Frang på vei inn i T1.

- Det var et bra arrangement, en spennede løype og god stemning, sier Isabel. Sykkelløypa var ganske flat og lite teknisk, mens løpeløypa hadde mange vendepunkter, og var ganske oversiktlig i forhold til de andre deltakerne.Petra Jacoby


Petra Jacoby vant klassen sin i NM, og tok en imponerende 6. plass totalt.


NM ble vunnet av Casper Stornes fra Askøy sykkel og triathlonklubb og nykommeren Solveig Natvig Løvseth fra Trondheim Triatlonklubb.


Maria Isabel Frang på 2. plass i sin klasse i NM.
 

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen