Du er her

- Vår visjon er at stemningen i løypa er så god at alle – ja, selv de argeste konkurrenter – heier på hverandre!

Inger Heiberg Woxholtts bilde

På lørdag braker det løs på Sognsvann. Oslo Triatlon har blitt Sportsklubben Ryes største enkeltarrangement med mer en 1550 deltagere fordelt på flere distanser og startpuljer. Høy popularitet gjør også arrangementet til en svært viktig inntektskilde for klubben.

-Vi er veldig priviligerte, sier stevneleder Jonas Sundet. Vi blir fulltegnet på rekordtid, vi har en bra deltakermasse og gode samarbeidspartnere. Vi er imidlertid ikke en pengemaskin, våre inntekter går tilbake til deltakerne og klubben, og det vi ønsker aller mest er at alle skal få en god opplevelse.
Vi ønsker at folk skal ha det hyggelig, og at dette skal være et fint sted for hele familien å tilbringe en lørdag i august.

I år har vi rundt 300 debutanter, og dem skal vi ta godt vare på, vi har Aquathlon/Supersprint for de mellom 13 og 17, her er det fortsatt ledige plasser, i tillegg til en barne-triatlon-aktivitet for de mellom 6 og 12 år.

Anton sport har dessuten utfordret andre bedrifter som stiller stafettlag i det som kalles «Anton challenge»: De hevder at ingen vil slå deres lag og de er villige til å satse penger på det. Derfor kan bedriftslag som ønsker det melde seg på, eller oppgradere sin påmelding til Anton Challenge, og hvis de slår Antons sports beste lag, betaler Anton sport deltakeravgiften. Den er høy i denne delen av konkurransen, men alle pengene går uavkortet til Right to Play. Right To Play er en Internasjonal humanitær organisasjon som arbeider for at barn i vanskeligstilte områder skal få tilgang til kvalitetsutdanning.  Les mer om stafetten her.

- Deltakerne vil forhåpentligvis også oppdage at hele arrangementet har fått et mer profesjonelt preg i år, at det er lagt mye arbeid i forberedelsene og at samarbeidspartnerne våre er engasjerte, sier Jonas. Alle får startnummertatoveringer som også kan festes på våtdrakten om man vil, nummerskiltene viser ikke bare navn, men også land, og medaljene er flottere, og inspirert av OL har vi skaffet spesialmedaljer i «edlere» metall til premiepallen i hver distanse. Det blir også et expo område, en mer publikumsvennlig arena, en scene med sitteplasser for tilskuerne og en «vørterøl-Biergarten», et chill-område med oppblåsbare sofaer og iskald iste sponset av Ringnes.
Hvis været holder blir det et cheerleader-show med Viqueens, og etter arrangementet fortsetter festen med bankett på Justisen.
Programmet finner du her.

Startnummerutdelingen blir på Sport 1 i sentrum (Storgata 28/Stenersgata 8) på torsdag kl 10-20, med en rekke gode tilbud til deltakerne, og selvfølgelig i sekretarietet frem til én time før start.



- Vi er dessuten veldig takknemlige for at så mange har meldt seg til dugnadsarbeid, avslutter Jonas. Uten de frivillige er vi sjanseløse, og å jobbe frivillig er en fin måte å skaffe penger til klubben, penger som vil komme oss alle tid gode.

Har du tid, men ennå ikke meldt deg er det fortsatt mange oppgaver som skal utføres. Opprigg og nedrigg, for å nevne noen, særlig på nedrigg setter vi stor pris på at folk tar i et tak, gjerne også de som har deltatt selv, så slipper noen få av oss å stå igjen med alt arbeidet alene til slutt. Vi trenger også løypevakter, folk til sekretariatet, noen til å dele ut medaljer og noen til å holde orden i skiftesonen. Du trenger ikke engang sette av hele dagen, men kan bidra når det passer. Vil du melde deg til tjeneste, send en mail til Jonas.

Vi sees på lørdag!

 

Relaterte artikler: 
Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen