Du er her

Øyeren rundt

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Foto: Ola Morken

Øyeren Rundt er et turritt med fellesstart, løypetraseen er på 123 km via riks- og fylkesveier rundt Øyeren, Norges niende største innsjø. Start og mål er ved Rælingen videregående skole. Rittet inngår i Master Cup, og har egne klasser for mastercupryttere, er en av Osloklassikerne og arrangeres av Sportsklubben Rye.


Foto: Ola Morken

Årets Øyeren rundt ble som vanlig et flott arrangement med mange fornøyde syklister og god bevertning.

Malin Johansen vant kvinneklassen på 3:21:53, og Kristin Bryntesen Watndal tok 2. plass i kvinneklassen i Masters Cup på 3:33.29.

Maria Isabel Frang tok 2. plassen i sin klasse, og Siv Elin Sæteren, som også gjorde det bra i Oslo triatlon i går, tok 3. plassen i klassen K30-34.


Maria Isabel Frang før start, foto: Marit Krohn

Adelheid Huuse tok også klasseseier i klassen K40-44, til tross for en ikke helt maksimal oppladning som arenasjef på Oslo triatlon dagen før, og jobbing dag og natt siden fredag. Hun toppet det hele med å få et vepsestikk i leppa rett før start, ha tekniske problemer med sykkelen som forverret seg hele turen, gå skikkelig ned i en velt etter sånn 7-8 mil og måtte få litt ettersyn av Røde kors ved målgang pga. hyperventilering og litt sårstell.


Adelheid Huuse, foto: Marit Krohn

Jan Petter Bogen vant klassen M55-59 på 3:22.05, Bård Røsok tok 2. plassen i klassen M50-54 Masters cup og Dag Ole Storrøsten 3. plassen i M60-64.


Bård Røsok, foto: Anders Blakstvedt

Relaterte artikler: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen