Du er her

Medstrøms i Fredrikstad triatlon

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Siv Elin Sæteren tok 4. plass, foto: Topptid

Med skiftesone på Stortorget i Fredrikstad, 580 meter svømming langs brygga, 18 km sykling fordelt på fire runder rundt på Kråkerøy og en 5 km løpeløype med utsikt mot Isegran og Gamlebyen var det en flott løype arrangørene hadde lagt opp til.

Litt synd var det likevel at da Ryes raskeste mann, Alexander Moen kom susende i superform, ikke var helt forberedt og løypene ikke helt klare, så han måtte stoppe og snu et par ganger, men han parkerte seg på en 5. plass på tiden 1:03:30, og var, forholdene tatt i betraktning, fornøyd med resultatet.

– Mine forventinger var å komme meg i mål uten å tryne på sykkel og unngå å havne på «Page 2» på Topptid, samt ikke bli syk av vannet i Glomma, humrer Alexander til 3atlet.

Det meldes ellers om fin smak og konsistens på vannet, store mengder løypevakter, god informasjon og ryddig skiftesone.

Med individuell svømmestart ønsket arrangementet velkommen til alle som har fellesstart i vannet som sin store skrekk. At det også sikret god flyt, var det ingen tvil om. Når det i tillegg var 2.5 knop medstrøms i vannet på de knapt 600 meterne, ga det en kort forsfriskende dypp før deltakerne peiset ut på sykkel. Løpeløypa var en flat løype rundt i byen. Løypemannskapet heiet iherdig og bidro sterkt til å gjøre arrangementet til en god opplevelse for de fleste deltakerne.

Siv Elin Sæteren tok 4. plass blant damene (bronse i sin klasse) på 1:13.03, ellers deltok også Johan Fredrik Furuly, Carl Fredrik Nordheim og Stein Erik Bostad fra Rye.
 


Alexander Moen, arkivfoto: Inger Heiberg Woxholtt
 

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen