Du er her

Trondheim maraton, Nordmarkstravern og Telemarks tøffaste

Rye hadde mange løpere i aksjon lørdag 3. september. Hilde Bakkeli vant NM i halvmaraton i Trondheim, 12 Ryeløpere deltok i Nordmarkstravern og Jan Magnus Brevik i Telemarks tøffaste.

I Trondheim deltok Hilde Bakkeli og Ingve Nasvik på halvmaraton, med de sterke tidene 1.27.24 og 1.23.30. Roger Eilertsen løp full maraton på imponerende 3.14.29!

Norgesmester Hilde Bakkeli

Nordmarkstravern

Nordmarkstravern går fra Stryken til Sognsvann og ble i år arrangert for 44. gang i nydelig sensommervær. 12 Ryeløpere fullførte løpet, der man kan velge mellom hel distanse på 30 km og halvtravern på 15 km. Solgunn Tverfjell og Else Marie Grotterød tok sterke 2. og 3. plass i sin klasse!