Du er her

Flott avslutning på Kalas Cup

SK Rye arrangerte det syvende og siste rittet i årets Kalas Cup på Langsetløkka på lørdag, og det ble virkelig en terrengsykkelfest for store og små. Med et mål om over 300 deltagere til start, skal mye være på plass for å gi en god opplevelse for syklistene. Erfaringen vi som klubb har bygget opp, et solid løypenett på Langsetløkka og herlig dugnadsånd gjorde lørdagen til et ritt vi kan være stolte av.
 
-De største startpuljene finner vi i 11-12 års klassene. Her er det moro å se at unge ryttere fra hele Østlandet kommer til Langsetløkka for en fin sykkelopplevelse. Løypene våre får gode tilbakemeldinger, og vi mener at vi har funnet en god blanding mellom tekniske utfordringer og flytpartier som alle kan sykle,  sier rittleder Claes Watndal.
 
Han trekker også frem solid innsats fra klubbens frivillige som stiller opp for å sette sitt preg på dagen. Mange bidrar i forkant med løypedugnad og rigging av stadion eller preger selve dagen som entusiastisk speaker eller uvurderlig kioskmedarbeider. Et eksempel på ildsjelene våre er Roger Amundsen, som på fredag merket løypene og selv syklet 3 runder i lang løype på lørdagen.
 
Med 11 Ryeryttere på pallen i selve rittet kan vi være stolte av prestasjonene også. Sylvi Sommer tar med seg en velfortjent seier i K senior, og Håvard Moseby og Jens Bergmann preger pallen i M junior med 1. og 2. plass.
 
- Når vi ser at mange barn har kjent idrettsglede, mestringsfølelse og rett og slett har hatt det gøy på sykkel gleder vi oss til å arrangere igjen, avslutter Claes Watndal.
 

En speaker med godt humør
 

Full fart 
 
Premien kom raskt rundt halsen
 

High five for god innsats!
 

En fornøyd rytter
 
 
 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen