Du er her

Tre sterke gutter

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Fra venstre: Magnus Brynsrud, Hugo Harnæs og Ludvig Fischer Aasheim, foto: Lasse Brynsrud.

Rankinglisten fra NCF for sesongen 2016 for M15-16 er oppdatert etter Ronde van Vestkant sist helg, og viser at SK Rye har hele 3 ryttere inne blant de 11 beste sammenlagt, Ludvig Fischer Aasheim, Magnus Brynsrud og Hugo Harnæs.

Ludvig troner øverst med hele 6915 poeng, over 1000 poeng foran nummer to - det er virkelig imponerende. Men nå blir det ikke flere rankingpoeng i M15-16, for nå kjører Ludvig som junior ut sesongen. I august var han på landslagssamling med juniorsyklistene, det kan du lese mer om her.

Hugo Harnæs vant M15-16 i rankingrittet Ronde van Vestkant forrige helg.

Den talentfulle unge syklisten Magnus Brynsrud debuterte som juniorrytter i Ronde van Vestkant. Lørdag kjørte han en solid tempoetappe og ble nr. 16, til tross for at han konkurrerte mot syklister med mye bedre utstyr (fellesstartsykkel vs. temposykkel). Under fellestartetappen på søndag kjørte han meget våkent og var hele tiden med da det var tendenser til sprekk i feltet, og han var ikke snauere enn at han spurtet inn til en imponerende 4. plass. Det er litt av en juniordebut, av en rytter som ennå ikke er fylt 16 år, sier Egil Andreas Aasheim.

Denne helgen går årets siste NC-ritt på landevei i Bergen. På søndag sykler alle tre, pluss Jørgen Strømstad Sunde 104 km: 8 runder á 13 km, mens seniorene Aksel Fischer Aasheim, Magnus Drivenes og Jonas Boye Hansen sykler 156 km: 12 runder á 13 km.


Magnus Brynsrud under Ronde van Vestkant, foto: Kjersti Jevanord.


Hugo Harnæs vant M15-16 i Ronde van Vestkant, foto: Heming Harnæs


Ludvig Fischer Aasheim, foto: Heming Harnæs.

 

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen