Du er her

Den lille, store klubbmesteren

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Foto: Thor Øivind Ødegaard

Vi i Rye har i år arrangert hele fire klubbmesterskap, men bare én person har deltatt i mer enn to av dem. 11 år gamle Magnus Ødegaard slo like godt til og deltok i hele tre mesterskap, og det med godt resultat!

Magnus er allsidig, han har syklet med Rye de siste to årene, terreng i to sesonger, og i år startet han med landevei i tillegg. Han er også en habil skiløper, og starter på sin 6. sesong i Kjelsås ski i år.

Han løper også litt sammen med sin mor, sykler sammen med sin far og går skiturer med familien.

- Det var gøy og hardt å løpe, sier han om klubbmesterskapet i løp på Sognsvann. Her ble han klubbmester menn junior, og løp én runde rundt Sognsvann på 15.22.

I landevei, det første klubbmesterskapet ble han nummer tre i klassen Gutter 11 år. Det var dette mesterskapet han synes var det mest slitsomme. 

- Å sykle opp Grefenskollen var slitsomt.

Han er veldig fornøyd med å ha fullført de tre kretsmesterskapene og gleder seg til videre trening. Og vi er fornøyde med å ha et så ivrig og allsidig Rye-medlem, og gleder oss til å følge ham videre i klubben.

Får du lyst til å gjøre som Magnus, og kanskje prøve deg på triatlon også til neste år, husk at Rye har gratis svømmetilbud med trener til barn mellom 10 og 17 år på Linderud bad helt frem til sommeren, mer om det her.

De andre klubbmesterskapene kan du lese om her:

Landevei
Terreng
Triatlon
Løp


- Klubbmesterskapet på landevei opp Grefsenkollen var der jeg ble mest sliten. Foto: Thor Øivind Ødegaard


- Det var gøy og hardt å løpe, sier han om klubbmesterskapet i løp på Sognsvann. Foto: Thor Øivind Ødegaard


Magnus Ødegaard, juniorklubbmester i løp! Foto: Thor Øivind Ødegaard

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen