Du er her

Lørdagstreningen 22.10

Marit Tørstads bilde

 

Det ble nok en hyggelig treningstur på kryss og tvers i Lillomarka i kjølig høstvær. Turen gikk uten Erik denne gang, men vi fant da frem i Lillomarka denne gang også. Været var perfekt. Kjølig og klart høstvær, ideelt løpevær med andre ord.

Stort spenn i aldersforskjell mellom deltagerne gjør turene enda mer verdifulle for oss alle. Kommunikasjon og inspirasjon på tvers av alder. 
Turen(e) går så rolig at praten går lystig mellom deltagerne både i motbakker, på flater og i utforbakkene. Mye blir diskutert og ventilert underveis. Løsninger på ting og tang finner vi, og noe til ettertanke får vi også. 
Det er ikke bare treningseffekt som er belønning for å delta.  
Denne lørdagen gikk turen opp Lackmannsfjell og over til Trollvann. Deretter over skauen til Linderudkollen før vi tok trappene opp å skuet over Oslo fra toppen av hoppbakken. Videre over til Solemskogen ved Setertjern, over til Evensetermyra og opp til Slengfehøgda før veien gikk videre til Barlindåsen. 
Der møtte vi sesongens første snøfnugg som falt rolig ned over oss. Retur via Kampen og inn til Langsetløkka ingen. Tre timer tok turene og mange høydemeter ble det. 
Perfekt start for resten av helga!
Kom og bli med oss neste helg. Du vil ikke angre, og 8-9 min pr km er vel ikke avskrekkende?

Hilsen Tore 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen