Du er her

Elisabeth forsvarte norgesmestertittelen!

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Bildet er lånt fra bloggen til Elisabeth, den finner du her.

Elisabeth Sveum var soleklar favoritt, og 12. november tok hun seieren i NM i sykkelkross i Skien.

Elisabeth har vunnet alle de rittene i Norgescupen som hun har stilte opp i. To ritt måtte hun stå over på grunn av sykdom, derfor vant hun ikke Norgescupen sammenlagt, men i NM holdt det til en knusende seier, hun vant med over ett minutt på Ann Iren Bjørnarå fra BOC.

Nå skal Elisabeth sykle med norgesmestetrøya et år til!

- Det var mye snø og is, en veldig teknisk løype hvor det gjaldt å ha fokus, sier hun. – Jeg stakk rett ifra på første runde og fikk tidlig en luke ned til de andre jentene. Herlig følelse å få sekundering om at jeg fikk større og større luke. Beina funka utrolig bra og ting stemte. Det er jo denne følelsen man jakter på, når alt bare stemmer! Det var glatt i svingene og noen steder var det fryst is på asfalten. Jeg fikk et par sleng på bakhjulet og følte meg litt som «bambi på isen», men tipper det var flere i feltet som hadde den følelsen. Holdt trøkket inn til mål, og inn til nytt NM-GULL!!!

Etter at hun tok NM-gull i terreng rundbane i juni er det en utrolig prestasjon å ta NM-gull i cyclocross samme høst.

- Dette har vært et fantastisk år på sykkelsetet, forteller hun. Det var vært en morsom reise i år og jeg gleder meg til å ta fatt på vintertreningen mot nye mål. Men først skal NM-gullet nytes!


Foto: www.racephoto.eu


Foto: www.racephoto.eu

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen