Du er her

Rye 19: Det viktigste er at vi får en fin tur!

Inger Heiberg Woxholtts bilde

En av Rye 19s tøffe syklister etter målgang i Oslo under Den store Styrkeprøven i 2012.

Tapte du veddemålet ditt og bare kan redde æren gjennom å sykle Trondheim Oslo? Sa samboeren din at du aldri kom til å klare å sykle lenger enn fra Eidsvoll? Har du kanskje sykla flere ganger før og har lyst til å sykle i hyggelig selskap uten å perse? Eller har du rett og slett lyst til å prøve deg på landeveien, og har mer lyst til å sykle langt enn fort? Da er Rye 19 laget for deg.

Vi skal så langt det er mulig sørge for å få laget samlet i mål. Det viktigste er at vi får en fin tur!

Rye 19 er et av Sportsklubben Ryes lag som sykler Trondheim-Oslo under Den store styrkeprøven.

Vi trenger flere syklister. Målsettingen for syklingen er å ha en fin treningssesong og delta i Den store styrkeprøven. Som navnet Rye 19 indikerer, så er målsettingen å klare turen på omtrent 19 timer, hvis værforholdene er rimelig gode. Det gjør ingenting at du ikke har syklet på lag før, vi sørger for at du lærer det du trenger om rullesykling i løpet av vårens treninger.

Treninger
 
Vi starter treningene rundt påske, nærmere beskjed kommer senere. Vi trener hver tirsdag, torsdag og søndag. Vi starter fra litt ulike steder, men det er gjerne Grefsenkollen, Hvervenbukta eller Kjeller. Tirsdagene og torsdagene sykler vi fra klokken 18.00 til ca 20.00 (litt lenger når det blir lysere på kveldene). Søndager starter vi klokka ti i begynnelsen av sesongen, og klokka ni når det blir lysere på morgenen. Søndagsturene varer fra fire til seks timer. Vi vil delta på følgende ritt i løpet av våren: Enebakk rundt, Tyrifjorden rundt og Randsfjorden rundt. Hensikten med disse rittene er å få ritterfaring og trene på rullesykling, og ikke minst fordi det er morsomt.

Lagledere
 
Lagledere er Vetle Bjørklid og Hanne Eldby, som deler på kapteinsansvaret. Begge har passert 50 og har syklet Trondheim - Oslo flere ganger før. Hvis det er noe du lurer på, kan du kontakte Vetle Bjørklid (91803645) eller Hanne Eldby (99624553). Vi tar gjerne en prat.
 
Vi forsøker å legge all viktig informasjon ut på forumet for Rye 19 på Ryes hjemmesider, men laget har også en aktiv Facebook-gruppe som det er lurt å bli medlem av. Den heter Rye 19 2017 og ligger her.
 
Vi trener ikke sammen på vinteren, men vi anbefaler at de som har tenkt å sykle med gruppa legger grunnlaget enten for egen hånd eller delta på Ryes spinningtreninger.

Mandag 30. januar blir det felles informasjonmøte for Rye 19, Rye 2 og Rye 3, les mer om det her.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen