Du er her

Informasjonsmøte for Rye 19, Rye 2 og Rye 3

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Rye 3 på et av oppkjøringsrittene til Styrkeprøven, Enebakk rundt, foto: Ola Morken

Har du lenge hatt lyst til å sykle sammen med andre, men ikke visst hvor du skal begynne? Eller drømmer du om følelsen av kald vårluft i ansiktet mens man tråkker av gårde med sykkelvenner? Har du planer om å komme i bedre form eller kanskje forbedre dine personlige rekorder? Ønsker du å dele nye turopplevelser sammen med gode venner?

Rye 19, Rye 2 og Rye 3 har felles informasjonsmøte om sesongen 2017. Vi vil gjerne at både nye og gamle syklister møter opp.
Møtet er på Pelotón, i Hausmanns gate 27, mandag 30. januar klokken 19.00.

Vi vil presentere vårens program, diskutere målsettinger og det blir gode muligheter for sykkelprat.
 
Sende en melding om du kommer, så vi har en idé om hvor mange vi blir, så prøver vi å ordne med pizza. Er du på facebook kan du melde fra her: https://www.facebook.com/events/203677433429485/ eller du kan sende oss en mail.

Har du lyst til å sykle med Rye 2, Rye 3 eller Rye 19, men ikke anledning til å delta på informasjonsmøtet, send oss gjerne en melding om det det også. Jo flere, jo bedre!

Hilsen kontaktpersonene for Rye 19, Hanne Eldby, Rye 3, Marit Krohn og Rye 2, Amund Bratberg Lindstad

Og er du nysgjerrig på hvem vi er? Les mer om Rye 3 og Rye 19.

Per dags dato er det ikke etablert noen ressursgruppe for Rye 2, noe vi trenger for at laget også skal fungere godt i år. Har du ambisjoner om å sykle med Rye 2 i år og samtidig kunne tenkt deg å være med å organisere litt er det derfor fint om du melder din interesse. Ideelt sett bør vi være 4 stykk til å dele på oppgavene slik at arbeidsbyrden ikke blir for stor for den enkelte. Ta kontakt hvis du kunne tenke deg å være med i ressursgruppa til Rye 2 i 2017.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen