Du er her

Vil du delta i ditt første triatlon?

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Du trenger ikke mye dyrt utstyr for å delta på Oslo triatlon. Foto: Dag Oliver, Relaxed Sports Photograhpy

Vi etterlyser et par nybegynner innen triatlon som vil delta i sitt første triatlon under Oslo triatlon 12. august 2017.


Av oss får du gratis deltakelse, men er du ikke medlem i Sportsklubben Rye må du melde deg inn, og betale medlemskontingent for 2017 (400 kroner i året). Med på kjøpet får du også selvsagt alle medlemsfordelene våre, i form av fellestreninger og rabatter hos våre samarbeidspartnere. Melder du deg inn nå før 1. februar kan du også delta gratis på vår innendørs svømmetrening hele våren.

Vi vil så gjerne at du skriver litt og tar noen bilder av treningen din gjennom vinteren, og vi vil legge ut rapporter om deg på hjemmesiden underveis, og selvsagt følge med på hvordan det går med deg under Oslo triatlon.


Du kan godt ha trent litt før, men noen superutøver må du ikke være, og dette må være ditt første triatlon.

Sportsklubben Rye er en klubb for alle nivåer, vi har ganske mange veldig gode utøvere, men la oss se realitetene i øynene, de fleste av oss trener ikke for å vinne, men for å slå oss selv og ha det gøy underveis. Vi vil derfor gjerne trekke til oss flere mosjonister og nybegynnere som kan starte sammen på et lavt nivå og legge mer vekt på treningsfellesskap og treningsglede enn tider og resultater.


Send en mail til meg, og fortell litt om hvorfor du har lyst til å delta på Oslo triatlon, hva du har gjort tidligere og hvordan du kan tenke deg å legge opp treningen fram mot konkurransen. 

Kanskje har du tenkt å prøve ut sofagris-teorien med å ligge på sofaen og spise potetgull fram til tre uker før start?
Eller er du et skippertaksmenneske som vil legge grunnlaget nå i januar, gå lei av alt sammen helt til du få panikk og tar et nytt skippertak i slutten av juli?
Sykler du daglig 11 mil til og fra jobb, men synker som en stein hvis du prøver deg på de kantete svømmetakene du har benyttet deg av siden barneskolen?
Eller er du en racersvømmer som aldri har sittet på en tohjulssykkel?

Har du aldri verken svømt, syklet eller løpt, men synes triatlon virker som en sport for alle? 

Du har nemlig helt rett, triatlon er for alle. Det gjelder bare å legge lista lavt nok.


Uansett listehøyde vil jeg veldig gjerne høre fra deg, jeg vil høre fra alle de som neppe kommer først, men som vil ha det mest gøy underveis.

Mailadressen min er inger.woxholtt(at)skrye.no.


PS: Vil du være sikker på å få plass, meld deg på Oslo triatlon på vanlig måte når påmeldingen åpner 1. februar kl 19. Hvis vi bestemmer oss for å følge deg, vil vi refundere påmeldingsavgiften din når avgjørelsen er tatt.

«Oslo triathlon - ikke bare for supermennesker» var en av de første artiklene om Oslo triatlon som stod på trykk i Aftenposten, i mai 1983. Den gang var nok triatlon mer for spesielt interesserte, distansene var lengre og av de 150 påmeldte var det flere "supermennesker", og både landslagssyklister og verdensmestere. I dag er heldigvis terskelen for å melde seg på lavere, og vi ønsker at stadig flere skal få oppleve gleden ved denne allsidige sporten.


Foto: Dag Oliver, Relaxed Sports Photograhpy

 


Vil du stå på denne startstreken 12. august 2017? Foto: Inger Heiberg Woxholtt

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen