Du er her

Velkommen i klubben!

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Anita Heggedal på vår "selfiespot" under Oslo triatlon 2016. Foto: privat.

Vi har den siste tiden opplevd en liten nedgang i medlemstallet vårt, derfor bestemte vi oss i høst for å arbeide litt mer aktivt med rekruttering. Vi har særlig lyst til å gjøre aktive mosjonister oppmerksomme på at vi også har et tilbud til dem, at vi er en klubb for alle, ikke bare for de som konkurrerer om pallplasser.

Det har tilsynelatende gått ganske bra, og vi er både glade og stolte over å ønske så mange nye medlemmer velkommen i klubben!

En av de mange nye medlemmene vi fikk nå i januar er Anita Heggedal, og vi tok en liten prat med henne.

- Hva visste du om Sportsklubben Rye før du meldte deg inn?

- Jeg har hørt om Rye lenge, for jeg jobber sammen med en ivrig Trondheim-Oslo syklist, i tillegg til en som nettopp hadde begynt i løpegruppa. Så en kveld satte jeg meg ned for å se på hjemmesiden og der var det et tilbud jeg ikke kunne si nei til! Svømming hele våren til halv pris! Da meldte jeg meg inn umiddelbart. Neste morgen møtte jeg opp på Sogn bad! Fantastisk, både tilbudet og det å kunne svømme i et bad i Oslo som ikke er overfylt!

- Hvilke fellestreninger er du intressert i?

- Etter hvert vil jeg nok teste ut ulike tilbud fra klubbben. Spinning med Gunn Rita høres morsomt ut!

- Har du noen ønsker, eller er det noe du savner?

- Gode spinninginstruktører med maratonspinning er et artig konsept som jeg ikke vet om Rye har per i dag, men som kunne være et tilbud en gang i måneden..

- Hvilke mål har du med treningen din?

- Målet mitt med trening er først og fremst bedre helse, men i 2016 deltok jeg på min første sprint triatlon. I 2017 kan det muligens bli triatlon, hvis leggen tillater det!

Vi er glade for at du meldte deg inn, Anita, og ønsker både deg og andre nye medlemmer velkommen i klubben!

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen