Du er her

Påskesamling i Slettestrand 2017

Rye gjentar suksessen med påskesamling i Slettestrand i Danmark for terrengsyklistene. Samlingen er spesielt beregnet på satsningsryttere og ryttere som er født i 2002 eller tidligere (15 år og eldre). Yngre ryttere kan også være med, men må reise i følge med voksne. Vi håper vi har nok plasser, men om vi må prioritere, har de som har vært ivrige på vintertreningene fortrinn.

 

Vi reiser fra Oslo fredag den 7. april og er tilbake igjen onsdag 12.april

 

Bruk linken og meld deg på innen onsdag 1 mars.  

 

 

Reise

Avreise med Colorline fra Larvik fredag den 7 april kl. 1730. Fremme i Hirtshals k.l 2115.

Hjemreisen er med Colorline fra Hirtshals den 12 april kl. 1245. Fremme i Larvik kl.1630

Vi fyller opp nødvendig antall biler. Hvis du kan kjøre gir du beskjed til Helen på helen_litt@hotmail.com, så tar vi kontakt. Rye dekker utlegg for nødvendig antall sjåfører i etterkant av samlingen.   

Sjåføren er ansvarlig for å bestille plass for seg og sine passasjerer.  Mer info om dette gis til de aktuelle sjåførene.

Oppholdet

Vi bor på Feriesenter Slettestrand i leiligheter med plass til 4-6 personer (1-3 på hvert soverom). Vi får servert frokost, lunsj og middag. Håndklær, sengetøy må tas med. Vi lager romfordeling når vi ser hvem som blir med.

Treningsopplegget

Ove lager treningsopplegget for samlingen. Dette er en treningssamling og det forventes at deltakerne har et bra treningsgrunnlag. Deltakere som er i tvil om de kan henge med må ha med foresatte som kan være med på øktene.

Mat og sitteplass på fergen

Mat og sitteplass på fergen dekkes av den enkelte.  Ett alternativ er buffeten som koster kr 299 pr vei. Da får man også sitteplass. Ellers kan man bestille flysete som koster rundt kr 100. Bestilling gjøres av sjåførene.  

Pris

Satsningsryttere får tilskudd fra Rye og betaler kr 2000 som dekker reise t/r og 5 døgn med full pensjon på Slettestrand.

Andre betaler kr 2750, som er selvkost for 5 døgn med fullpensjon på Slettestrand, samt egne reisekostnader. Enkelte sjåfører kan få dekket reisekostnadene, jf behovet for transport av satsningsryttere.

Prisen inkluderer også treningsopplegg og mye moro både med og uten sykkel. Håndklær og sengetøy må tas med.    

Påmelding

Bruk linken og meld deg på innen onsdag 1 mars.

 

​Hvis du har spørsmål før eller under oppholdet kontakter du Helen med sms til 47908793 eller mail helen_litt@hotmail.com

 

 

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen