Du er her

Barcelona maraton 2017!

Marit Tørstads bilde

Fra banketten: Callum Bell (sjef for heiagjengen), Marit Tørstad, Morgan Adolfsen, Kenneth Antonsen og Ingve Nasvik.

Barcelona maraton gikk av stabelen søndag 12 mars i nydelig spansk vårvær. Fire Ryeløpere deltok i løpet, og en ivrig, kakespisende supporter i Ryedrakt var heiagjeng;)  102 norske deltakere.

Løypa er noe kupert, men uten de helt bratte bakkene. Arrangementet forløp tilnærmet knirkefritt, med blide spanjoler som hadde full kontroll på organisering helt fra startnummer- til medaljeutdeling. Bra drikkestasjoner med for eksempel små vannflasker i stedet for de vanlige pappkrusene, og gels. Start og mål på samme sted.

Ingve gikk for ny pers, noe han nesten greide og løp så fort over mållinja at arrangørene nå jobber med å fastsette de endelige sekundene etter den fantastiske tiden 2.50! Tredje beste norske mann!

Marit og Morgan satte nye personlige "verdensrekorder" på henholdsvis 3.36.48 og 3.39.18. Kenneth kom i mål på den meget respektable tiden 3.56.13. Fullstendige resultater her: http://www.zurichmaratobarcelona.es/eng/resultados_e/2017/

Hotellet "Universal Barcelona" var i helt perfekt nærhet til start/mål. Morsomt å være flere Ryeløpere på tur sammen. Løpet frister absolutt til gjentakelse! 

Reportasje fra Kondis her: http://www.kondis.no/norsk-klasseseier-da-101-fra-norge-loep-barcelona-marathon.5971333-127676.html

 

Kreativ påkledning før start! Kenneth, Morgan og Marit

Ingve Nasvik etter løpet, fornøyd!

Kenneth sikret næringsinntaket dagen før dagen!

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen