Du er her

- Det er viktig at klubben både fokuserer på bredde samt har et skikkelig bra tilbud for de unge og lovende

Inger Heiberg Woxholtts bilde

På årsmøtet til SK Rye 23. mars ble det valgt inn hele fire nye medlemmer av hovedstyret.

Robin Mackenzie-Robinson ble valgt til ny nestleder. Robin er 30 år, jurist, har vært medlem av Rye siden han var 13 år, og er bedre kjent blant klubbens ungdom som "Grandpa".

Han startet i BU terreng og syklet aktivt frem til han var 18 år. Her på hjemmesiden til SK Rye ble han omtalt som ung og lovende terrengsyklist blant annet i 2005, i denne artikkelen. I tillegg har han jobbet som trener i klubben, først for terreng og senere for landevei. Allerede i 2009 ble han kåret til "Årets trener" i Rye (mer om det her).

I dag jobber han fortsatt som trener for de eldste i BU landevei sammen med Egil Andreas Aasheim. Han ble kåret til årets trener sammen med Egil for 2016-sesongen. Det setter han stor pris på. De siste årene har han deltatt i flere maraton-terrengsykkelritt, og har planer om å fortsette med det.
 
- Som nestleder i Rye ønsker jeg å videreføre det gode arbeidet tidligere nestleder Vegard Henriksen har lagt ned. Jeg ønsker også å bidra til økt satsing på BU-gruppene i Rye. Det er viktig at klubben både fokuserer på bredde samt har et skikkelig bra tilbud for unge og lovende syklister.

 

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen