Du er her

- Å ta over etter Tord, er litt som å hoppe etter Wirkola

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Stine Haugom bak, med sønnen Emil foran.

På årsmøtet til SK Rye 23. mars ble det valgt inn hele fire nye medlemmer av hovedstyret. Stine Haugom ble valgt til ny leder i Barne- og ungdomsgruppa etter Tord Bern Hansen.

- Jeg har alltid hatt stor forkjærlighet for sykkelsporten og syklet både litt landevei og terreng i mine yngre dager, på mosjonist nivå, forteller Stine.

- I april 2013 troppet vi opp på Grefsen, sønnen min Emil (den gang 9 år) og jeg, fulle av forventinger til hans første utfortrening, etter å ha sett programmet "Morgendagens idrettshelter" på tv.
Det ble noen knall og fall, men både han og jeg var helfrelst av sporten, flinke trenere, samt veldig hyggelige foreldre og ryttere. Vi meldte oss inn i SK Rye og fikk etter hvert tvillingsøsteren hans, Kine, med på laget.

- Jeg har nå vært aktiv sykkelmamma i 4 år og i rundt 2 av disse vært oppmann i utforgruppa. Det er et givende arbeide å bidra til at mange barn og ungdommer opplever gleden med sykling, mestringsfølelse og ikke minst et sosialt miljø. Man føler seg nesten som en bonusmamma for hele gjengen.

- Det å skulle ta over etter Tord, er litt som å hoppe etter Wirkola, han har gjort en helt utrolig bra jobb. Jeg ønsker å videreføre de prosjektene han har startet på, få med enda flere barn og unge til å sykle, få flere med på ritt og ikke minst flere foreldre i støtteapparatet. Målet mitt er å bli bedre kjent med terreng og landevei, skulle gjerne ha deltatt på en trening eller to, men frykter de sykler fra meg hele gjengen (hehe).


 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen