Du er her

Rye terrengsykkelfestival 5.-7. mai - meld deg på nå!

                                                                                                  Foto: Bengt Ove Sannes

Små og store syklister ønskes velkommen til Langsetløkka og tre dager med sykkelmoro. Ordinær påmeldingsfrist er 24. april, så meld deg på nå før prisen går opp.

Kort om rit­tet:

  • fre­dag star­ter 15–16 årin­ge­ne, junior, og senior etappe­rit­tet med tem­po— løy­pa er kort og pre­mie­rer tek­nikk og hur­tig­het og det er bonus­se­kun­der til de ras­ke­s­te.
  • lør­dag er det tra­di­sjo­nell rund­ba­ne for alle fra 6–100 år i den vel­kjen­te og mor­som­me løy­pa vår. Løy­pe­ne er til­pas­set alle alders­grup­per. Nes­te mulig­het til å kon­kur­re­re på Lang­set­løk­ka blir ikke før til høs­ten, så grip sjan­sen!
  • søn­dag er det kort­baneritt for 11–16-åringene, junior, senior, og mas­ters-klas­se­ne. Kort­bane­ritt har kor­te­re løy­pe, fær­re høyde­me­ter, og er enk­le­re tek­nisk enn rund­ba­ne. Der­med blir det mindre spred­ning mel­lom ryt­ter­ne og mer skul­der-ved-skul­der kjem­ping. Bonus­se­kun­der ved hver run­ding. I år er det to Nor­ges Cup hel­ger med kort­bane, så bli med på årets første og bygg erfa­ring!

Vi håper å se Rye syklister i alle aldre på startstreken!

Påmelding her: http://ryebikefestival.no/pamelding/

Etter­an­mel­ding på nett og på ste­det frem til 2 timer før start i klas­sen (høy­ere pris).

 

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen