Du er her

Etterlysning: dugnadshjelpere søkes til Rye terrengsykkelfestival 5.-7. mai

Det blir tre dager med sykkelmoro på Langsetløkka første helgen i mai. For å gi små og store deltagere en flott opplevelse både før, under og etter konkurransene så er vi avhengig av mange dugnadshender!

Bli med å gjenta fjorårets suksess

Under festivalen i fjor var det super dugnadsinnsats og god lagånd. Sammen skap­te vi et kjempe­godt arran­ge­ment med god stem­ning og høy kva­li­tet. Vi fikk ros fra man­ge — både for en mor­som løy­pe og et godt arran­ge­ment. Kort opp­sum­mert: 490 for­skjel­li­ge ryt­te­re del­tok, 908 star­ter var for­delt på 3 dager, omkring 200 dug­nads­vak­ter bemannet av 135 personer, og 80 kaker/boller/vafler ble innlevert.

Bli med på laget i år, og sammen kan vi gjenta suksessen!

Varierte oppgaver

Rittleder Tone Kristin Larsen forteller at det er snakk om varierte oppgaver, og at man melder seg på vakter i en enkel og oversiktlig påmeldingsportal som er vesentlig forenklet fra i fjor. I tillegg har vi en egen nettsiden med praktisk informasjon for dugnadsfolket: http://ryeterrengsykkelfestival.no/dugnad

- Vi har oppgaver som passer for alle – enten det er å være ute i løypa som vakt, anvise parkeringsplasser, dele ut startnummer, dele ut premier, ta hånd om skadde ryttere, bake kaker og mer til. Liker du å rydde? Da kan du hjelpe til med å kjøre utstyret tilbake på lageret søndag ettermiddag, sier Tone.

Er du lege eller sykepleier? Da er du spesielt ettertraktet. Hvis vi klarer å stille med egne folk i saniteten så sparer vi veldig mye penger på å slippe å leie inn personell.

En viktig jobb

- Jobben som dugnadsvaktene gjør er veldig viktig. Den sikrer inntekter til Ryes aktiviteter – som enten du eller dine barn har glede av. Det legges opp til størst mulig grad av frivillig innsats, og minst mulig bruk av innleide krefter for å få et så bra overskudd som mulig, forteller Tone.

Over­skud­det for­de­les til de for­skjel­lige grup­pene i Rye etter hvor mange dug­nads­vak­ter hver gruppe har tatt, så stå på!

Hvor lang er vakta?

Dug­nads­vak­tene er ca. 4 timer lange, så det lar seg fint kom­bi­nere med en tre­nings­tur før eller etterpå. Du rekker også å følge egne barn til start, eller delta i rit­tet selv. Vi vet at du blir sul­ten og tørst, så alle vak­ter kan hente seg en porsjon mat og en drikke (smoot­hie eller kaffe) i kios­ken. 

Meld deg på vaktPåmeldingsskjema

Du kan også gi beskjed om når du kan hjelpe til direkte til dugnadskoordinator Espen Opheim på e-post: espen.opheim@bdo.no

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen