Du er her

Farvell Frognerparken

Martin Henrik Andresens bilde

Hvert år, mellom påske og Holmenkollstafetten opplever løpegruppen i Rye litt bymagi. Da løper vi nemlig våre invervalløkter i vakre Vigelandsparken. I høy puls og fart fyker vi forbi de klassiske arbeidene til Gustav Vigeland, ofte med alt for dårlig tid til å nye. Fra vi kommer ut fra våre innendørsøkter ser vi våren komme og nakne trær få blader. Vi er der når blomstene kommer opp fra bakken.

 

Ofte har vi alt for dårlig tid til å nye det, men det synker inn likevel, og kanskje lenge etter løpeøkten var over. Så var det kanskje en spesielt vakker tirsdag i parken forrige uke, akkurat som om noen visste at noe var i emning. Forrige tirsdag var nemlig vårens siste økt i Frognerparken. Fra og med tirsdag 9. mai møtes vi ved Sognsvann. For vi vet jo også hva som vil komme. Et teppe av engangsgriller som fyres opp. Kullos som sakte brer seg over parken.

Sportsklubben Rye løper i Frognerparken

Parken er vakker, men det er en tid for alt. Derfor håper vi å se mange av dere ved bommen ved Sognsvann tirsdager kl 19 hele sommeren igjennom. Neste gang vi sees i parken har det blitt høst og gjerne litt mørkt å løpe hele økten uten lys. Men det er en hel sommer og en halv evighet til.

 

Vi sees på løpetrening!

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen