Du er her

Deltok på nordisk mesterskap

I helgen var det duket for Nordisk mesterskap i Vårdgårda for oss i Rye Elite; Marit Sveen, Jens Bergmann og Sylvi Sommer. I motsetning til tidligere hadde vi denne helgen storfint besøk av flere satsningsryttere fra Rye og ikke minst Regionlaget Øst. I år hadde løypenettet på Vårdgårda fått en liten, men veldig morsom oppgradering fra i fjor. Etter gjennomkjøring av løypen på lørdag var vi alle klare for et morsomt, men knallhardt ritt.

Startskuddet startet med å gå for våre junior satsningsryttere, Johanne Nordland, Anna Littorin-Sandbu og Albin Littorin-Sandbu. De fikk alle merke eller frisket opp minnene om hvor hard denne løypen kan være med sine knallharde stigninger. Deretter var det Jens, Marit og Sylvi sin tur til å vente på startskuddet. Jens ga alt og kjørte bra helt til siste runde. Det vil si at han er farlig nær å holde seniorenes distanse og da tør jeg, Sylvi, melde at han blir farlig!

Marit hadde en tung dag på setet, men fullførte med både stil og klasse. Selv prøvde jeg å holde igjen litt denne helgen, men da Jens passerte meg mot slutten av fjerde runde slapp jeg bremsene og lukket igjen øynene og var bestemt på å følge han. Holdt bakhjulet i ca. fem sekunder før jeg smakte på både jord og gjørme. Klarte å karre meg til mål, bare for å kunne hindre en DNF på resultatlistene.

Helt på tampen av dagen fikk Ryes satsningsryttere i klassen 15-16 år prøve seg i løypene. Vårdgårda debutantene Ida Sofie Huseby, Edvard Sandvik og Aleksander Falkenberg har alle noen fine plasseringer og fikk en god gjennomkjøring.

Rye Elite takke alle foreldre og utøvere som bidro til at vi fikk en super fin helg.

Se resultatlister

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen