Du er her

Hele 6 Rye-vinnere i dagens Ecotrail

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Rye var en av klubbene mest flest deltakere i løpet Ecotrail, som ble arrangert i Oslo i dag.

Ecotrail er et internasjonalt og miljøvennlig løpskonsept som ønsker å vise det urbane fra en helt annen side enn det man vanligvis ser. Fenomenet er blitt stort i Paris og Brussel, og utvides snart til flere store byer. I dag, 20. mai 2017 ble det arrangert for tredje gang i Oslo, og hele 23 Rye-løpere fullførte en av de mange distansene.

Runar Sæther, som allerede har en rekke gode resultater denne sesongen, viser seg å være i superform også på de lange distansene. Han slo til og vant like godt 45 km distansen.

– Jeg er utrolig sliten, men så fornøyd! sier han.

Svein-Erik Bakke, som også har gjort det veldig bra i det siste, vant distansen 20 km nordic walking, og det til tross for at han er skadet. Og han var ikke snauere enn at han etter målgang kastet seg på sykkelen, og dro ut i løpa for å heie på Rye-løperne på de andre distansene!

En rekke andre Rye-løpere har også god grunn til å være svært fornøyde med dagens innsats. Både Torunn P. Brandt (45 km), Ingve Nasvik (30 km), Solgunn Marita Tverfjell (30 km) og Else Marie Grotterød (20 km) vant alle sine klasser.

Ingar Madsen tok 2. plass i sin klasse (20 km), Thomas Bang tok 2. plass i sin klasse (30 km) og Victoria Engebretsen løp den lengste distansen på 80 km, og kom inn på en 4. plass i sin klasse.

Virkelig imponerende innsats av alle sammen, gratulerer til hver og en!

Runar øverst på pallen, 45 km. Foto: Ingve Nasvik

Svein-Erik Bakke øverst på pallen på 20 km nordic walking. Foto: Torunn P. Brandt