Du er her

Flott innsats i Halden!

 

Skrevet av: Aleksander og Edvard

I helgen ble det arrangert Norgescup terreng i Halden, med varmt vær på lørdag og noe regn på søndag. Rye hadde med mange deltakere fra elite, junior, 15/16 og 13/14.

De fleste fra Rye 15+ overnattet på Lagunen camping i Strömstad. På fredag var det testing av den morsomme løypen som hadde flere A/B spor.

Rundbane på lørdag

Tidlig lørdag morgen dro Jens til start i herrer senior. Til samme klasse kom også Håkon og treneren vår Ole Hem. For Ole og Håkon gikk det bra, men Jens fikk problemer i varmen.

Senere på dagen skulle det gå veldig bra for kvinner senior med overlegen seier til Marit, Sylvi på en sterk tredjeplass og Else på en god femteplass. I juniorklassen stilte Albin, Anna og Johanne. Albin kom på en 17. plass i et sterkt felt. For Anna og Johanne var det veldig tett og de endte begge på delt femteplass. I M15/16 årsklassen stilte mange fra Rye; Aleksander, Birk, Edvard, Jonas og Gard. Ida stilte som eneste Rye-rytter i K15/16. De fleste 15/16 åringene var fornøyde med resultatene de fikk. I M13/14 stilte Niklas og Eivind.

Lørdag kveld spiste alle middag sammen på Lagunen camping, deretter spilte vi minigolf. Edvard og Ida kunne feire etter seieren.

Sprint på søndag

På søndag var det klart for sprint - med prolog og finaler. Det startet med de yngste rytterne. I M13/14 stilte de samme rytterne som på lørdag, men Sven og Tiril ble også med. I M15/16 stilte også de samme. Selv om det ikke ble noen topplasseringer, var det en god erfaring. For Ida gikk det bra, hun endte på en tredjeplass. For de eldre rytterne gikk det også bra. Jens slo tilmed en sjetteplass i herrer 17+. Det ble hard konkurranse for Albin i den samme klassen. For kvinner 17+ gikk det også bra. Marit kom på fjerdeplass, Sylvi på sjuende og Anna på ellevte. Kort oppsummert en bra dag for Rye.

Det har vært en fin helg i Halden og Strömstad, og vi ser fram til NM om tre uker.

 

 

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen