Du er her

Seks Rye-syklister deltok i nordisk cup i Danmark

Rye elite og tre juniorer fra satsningsgruppa var sist helg i Silkeborg i Danmark for å sykle Sram Liga, som er en del av den nordiske cupen i rundbane.

Vi tok fergen Larvik-Hirshals ned fredag ettermiddag og bodde på Scandic Silkeborg. Lørdag ble brukt til gjennomsykling av løypa og litt farging av hår. Danmark er ikke et land kjent for å mye bakker, men de er flinke til å bruke det de har. Det regnet hele lørdagen, noe som gjorde løypa veldig gjørmete. Løypa var mye singeltrack på grus eller lett sti, med tre litt tekniske utforkjøringer. 

Rye stilte med utøvere i alle eliteklassene. I menn senior stilte Jens Bergmann, i kvinner senior stilte Marit Sveen og Sylvi Sommer, i menn junior deltor Albin Littorin-Sandbu og i kvinner junior stilte Anna Littorin-Sandbu og Johanne Norland. Else Bratteland var også med på turen, men stilte ikke til start på rittet.

Da rittdagen kom på søndagen, hadde løypa tørket litt opp og været var fint. Det var veldig god stemning både i løypa og på stadion. Selve rittet gikk for det meste bra. Sylvi hadde en punktering, men ellers var det ikke tekniske problemer. Alt i alt var flesteparten fornøyd med egen innsats.

I tillegg til å sykle for Rye, var også Marit, Anna og Johanne en del Region Øst sitt nye lag i dette rittet. Region Øst har tatt ut 12 ryttere som skal sykle de to rittene som har gått utenlands i år; Nordisk Mesterskap i Vårgårda i våres, og Sram Liga i Silkeborg 13. august. Alle klubbene som var en del av Region Øst bodde på det samme hotellet i Silkeborg, og det var felles måltider med alle klubbene.

Stor takk til Rye for bra opplegg og støtte!

Foto: Johny Norland og Trond Bådstangen


Region Øst-laget


Anna og Johanne fikk nye hårfarger


Jens i farta


Johanne i farta


Sylvi i farta

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen