Du er her

Tok sin første skandinaviske utforseier

Brage Meltvedt (14) i Ryes utforgruppe klinket til og sikret seieren i 13-14 årsklassen under fjerde runde av Scandinavian Downhill Cup i Åre i Sverige.  

Unggutten er ivrig, og har deltatt på alle rittene i cupen så langt i år. Han har en tredjeplass fra Vallåsen i Sverige og andreplass fra Hafjell. Under seedingen i Voss kjørte han ut, og havnet forslått på legevakten i stedet for i finaleheatet.

- Det føltes fantastisk å endelig vinne. Jeg var nummer tre etter seedingen, så det var utrolig spennende å vente i målområdet da Mikkel og Alfred kom nedover løypa. De endte på henholdsvis andre-, og tredjeplass, forteller han.

Han hadde to uhell i den våte, gjørmete og glatte løypa, men klarte allikevel å være raskest ned til mål. Tiden var så bra at han totalt ble nummer 19 av de 59 som startet i alle klassene.

- Løypa var morsom og krevende, og en av de beste jeg har syklet – og den beste jeg har syklet i Sverige, forteller han.

I perioder var der så sterk vind på toppen at arrangøren vurderte å stenge heisen og heller kjøre utøverne til toppen i bil.

Slik gikk det med øvrige Rye-syklister:

K 15/16

1. Mille Johnset, SK Rye

M 15/16

2. Atle Hagen Laakso, SK Rye

M junior

3. Ole-Herman Bergby, SK Rye

4. Sindre Rustan, SK Rye

M senior

8. Simen Smestad, SK Rye

13. Emil Hofsmarken, SK Rye

14. Sebastian M. Andreassen, SK Rye

Master

5. Frank Seidel, SK Rye

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen