Du er her

Klar for klubbmesterskap?

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Foto: Ståle Berg/Rittresultater

Hvert år i september arrangerer vi klubbmesterskap i alle klubbens grener.
Her får alle deltatt i en uhøytidelig konkurranse, dette er en av sesongens høydepunkter, og det vanker selvfølgelig ekstra heder og ære (og premie) til den som deltar på flest klubbmesterskap.

Terreng, 11. september

Mandag 11. september er det klubbesterskap i terrengsykling, og alle Ryemedlemmer i alderen 6 til 100 år er invitert.
Det blir et enkelt og hyggelig lavterskelarrangement der alle med terrengsykkel i SK Rye både fra barne- og ungdomsgruppa og andre grupper oppfordres til å delta.
Vi kan love supre løyper, hyggelige deltagere og premiering. Vi serverer grillpølser også! Det blir fellesstart, og landeveissyklistene er selvfølgelig velkomne. Det blir en løype som ikke er teknisk vanskelig. Eldre deltagere må være innstilt på å stille som løypevakter for yngre klasser og hjelpe til med å rigge opp og ned, og vi kommer til å trenge litt hjelp fra foreldre også☺
Startnummerutdeling fra kl 17.00.
Første start blir kl 18:00.  

Premieutdeling etter at hver pulje er i mål
Meld deg på her.

Les om fjorårets KM i terreng her.


Foto: Ståle Berg

Triatlon, 13. september

Triatlongruppa inviterer til klubbmesterskap i triatlon onsdag 13. september kl. 18.00 på Sognsvann.

Har du alltid hatt lyst til å teste triatlon? Eller fikk du aldri meldt deg på noe denne sesongen? Nå har DU muligheten til å kjempe om tittelen som klubbmester – en høytidelig tittel i en uhøytidelig konkurranse.

Vi har fine premier og trekker ut et par valgfrie sko fra HOKA One One blant alle som deltar. Vil du ikke delta selv, bør du bli med å arrangere! Vi stiller med grillmat, drikke og hyggelig stemning.

Distanse: 750 m svøm, ca. 15 km sykkel og 3,3 km løp. Håper vi sees! 

Du kan melde deg på her.

Vinteren er alt for lang til å ikke få med seg årets sannsynligvis siste triatlon!

Les om fjorårets KM i triatlon her.


 

Landevei, barn og ungdom, 19. september

Ryes barne- og ungomsgruppe arrangerer tradisjonen tro et uformelt klubbmesterskap for barne- og ungdomsgruppen med fellesstart i puljer opp Grefsenkollen tirsdag 19. september kl. 18.

Det blir startnummerutdeling ved parkeringsplassen Grefsenkollen (grus, der vi pleier å være) fra kl. 17.30 og ved start fra kl 17.50 (2,5 km merket).
 
Første start går kl. 18, de yngste først. Trenere (Robin, Aleksander og Mathias) møter kl. 17.30, det samme gjelder dugnadsgjengen.
 
Deretter blir det premieutdeling og pølsegriling, vi satser på å være ferdig senest 19.30.
NB! Det blir kaldt utover kvelden nå så husk varme klær. Det blir mulighet for å levere en sekk med klær ved start som fraktes opp i bil.
 
Det er få som har varslet sin ankomst. Det er fint med en melding fra de som ikke allerede har gitt beskjed og planlegger å delta!
 

Les om fjorårets KM i landevei her.

Løp, tirsdag 26. september kl 19 på Sognsvann

Mer informasjon kommer.

Les om fjorårets KM i løp her.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen