Du er her

Sammenlagtseier til Henrik Myhrvold i Scandinavian Downhill Cup

Henrik har hatt en sterk sesong og har hevdet seg bra internasjonalt. Etter det femte og siste rittet i den skandinaviske utforcupen, som gikk i Gesunda i Sverige, tok han med seg sammenlagtseieren i klassen M elite. 

Stabil og bra sesong

Henrik forteller at sesongen har vært nokså stabil og bra.

 – Jeg har kjørt alle rittene uten fall, og med gode tider. Det jeg har vært mest fornøyd med i år er at jeg har kjørt så mange ritt feilfritt og i tillegg klart å pushe evnene så bra som jeg har gjort, forteller han.

Flere høydepunkt

Resultatmessig så trekker han frem førsteplassen i det andre rittet i cupen som gikk i Voss, og andreplassen under NM i Nesbyen. Han er også veldig fornøyd med 21. plassen blant 540 startende under IXS-rittet i Tyskland i juli.

Rolig periode nå

- Jeg har vært syk den siste tiden, så jeg har slitt med å kunne trene hardt og ha ork. Så jeg kommer til å ta det nokså rolig frem mot vintertider. Det blir fokus på å ha det mest mulig moro til det virkelig blir offseason, sier han.

- Når det gjelder trening gjennom vinteren så kommer jeg nok til å kjøre veldig mye av det samme opplegget som jeg gjorde i fjor - mye styrke, men fokusere enda litt mer på kondisjon, røper han.

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen