Du er her

Mille tok sammenlagtseier i British Downhill Series!

Foto: TheHillsAreAlive

Mille Johnset (16) vant siste runde overlegent i Wales forrige helg, og tok også en solid sammenlagtseier. – Jeg er veldig fornøyd med egen innsats denne sesongen. Jeg har følt at jeg har klart å kjøre under alle omstendigheter, enten det har vært stress, press, ingen i klassen, femten i klassen, tørt eller vått, forteller hun.

Mille har deltatt på fire av de totalt fem rundene som har vært arrangert i BDS i år, og hun har fått bra plasseringer i alle. 

- Jeg er kjempefornøyd med innsatsen i Wales. Jeg slet litt på morningen og gjennom seedingen, men finalen var nesten perfekt. Jeg hadde lagt ganske mye press på meg selv og stresset ganske mye siden det var det siste rittet i år. Men fornøyd med at jeg klarte å gjennomføre et bra ritt til tross for dette, forteller hun.

Hun forteller at løypa var teknisk ganske lett, men at den hadde masse vanskelige svinger og mange små men ganske vanskelige hopp.

Det er ingen flere «vanlige» ritt igjen denne sesongen, men hun skal delta på Red Bull Foxhunt i Nord-Irland i oktober. - Dette er en annerledes type ritt, så jeg ser ikke på det som en vanlig konkurranse, sier hun.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen