Du er her

Julehilsen fra styreleder

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Julen er her igjen, og det er tid for noen refleksjoner.

I fjorårets julehilsen skrev jeg at det som gledet meg mye var de fantastiske medarbeidere vi har i SK Rye.  Alle frivillige som gjør de jobbene som ikke synes og blir nevnt! Det er hjulene i det store maskineriet som utgjør vår flotte klubb. Det må stå som en overskrift også i år! Takk til alle dere som jobber og jobber.

Kjell Pedersen
Det er mange som har betydd mye for klubben gjennom mange år. En av de som har betydd veldig mye for SK Rye gjennom mange år, var Kjell Pedersen som ble medlem i 1946. Han gikk bort 20. juli i år. Trist, men vi sitter igjen med gode minner av en flott mann for SK Rye.

Sportslige resultater
De gode sportslige resultater har vært mange, så i skade for å glemme noen så må jeg bare gratulere alle våre vinnere i ulike grener. De har vært mange i nesten alle de grener som representer SK Rye.

Vi hadde en satsning mot Bergen 2017, der har vi nådd våre mål.

Her er hva Egil Aasheim skrev før VM:

"Hårete mål"
Trener Egil Adreas Aasheim forteller:

– Det var et ganske "hårete" mål vi satte oss – å få minst én rytter på startstreken på hjemmebane i Bergen, men med de rytterne som var i gruppen den gangen, hadde jeg tro på at det var mulig. Vi har jobbet hardt, planmessig og målbevisst, både rytterne og jeg – og med Robin (Mackenzie-Robinson) som en viktig katalysator for den praktiske gjennomføringen, og jeg er selvsagt veldig fornøyd med at vi nådde dette målet.

Ludvig Fischer Aasheim er i sin første sesong som junior, og ble i vår tatt ut på juniorlandslaget. På lørdag, 23.9 står han på startstreken til VM fellesstarten for menn junior i Bergen.

Under VM i Bergen stiller også Ole Forfang og Sondre Kristiansen, som begge har syklet for Rye i oppveksten.

Selv var jeg ikke i Bergen men nøt hvert minutt foran TV. Man kan vel si at det sportslige  arrangementet var tidenes beste.

Rekruttering
Styret har i det siste året hatt fokus på rekruttering. Det er et viktig arbeid fremover.

Det har gitt noen resultater, men vi ønsker fortsatt å ha et sterkt fokus på det fremover.

Noe av det vi håper kan bli noe som kan bli en god tradisjon fremover, er en felles treningsleir for hele klubben. For 2018 valgte vi Costa Blanca. Det viser seg at det tar tid å få solgt inn budskapet til alle våre medlemmer, men vi håper vi kan begynne på noe i 2018 som vi vil se vokse i årene fremover.

Tanken er at «hele» klubben skal nyte godt av alle kunnskaper og treningsprinsipper som vi besitter i klubben. Det sosiale er, og vil bli, det viktigste rekrutteringspotensiale i klubben.

Jeg gleder meg hver gang jeg ser et medlem i vår SK Rye «bunad». Hvis vedkommende jeg møter hilser på meg, og jeg kan hilse tilbake, blir jeg ekstra glad. Det å hilse på våre klubbkamerater når vi møtes på løp, sykkel eller ski, er noe vi bør bli flinkere til. Det gjør noe med klubbfølelsen.

Årsmøtet/stipender
På årsmøtet vårt 15. mars 2018 skal vi kåre de nominerte til våre 3 stipender. Dette er nytt og 3 kandidater til hvert stipend skal stemmes frem av dere våre medlemmer. Vinneren kåres på årsmøtet. Det blir et av høydepunktene på årsmøte, husk å gi din stemme! (Se egen sak på hjemmesiden)

Styretes arbeid
I styret vil vi ha sterkt fokus på SK Rye mot 2020, vi er snart 100 år og vi skal feire! De siste to årene går fort, og vi ønsker å være godt forberedt til jubileet.

Hva kan vi bli bedre på?  Alt! Vi er helt avhengig av å rekruttere gode ledere i alle våre grupper.  Vi har, og har hatt, et veldig kompetent styre.

Vi ønsker å ha sterkt fokus på gode rutiner, profesjonalisering av alle prosesser, sterk økonomistyring, åpne og transparente prosesser. Godt lederskap i alle grupper til beste for våre medlemmer.

Med disse ordene ønsker jeg alle våre medlemmer en fredfull julefeiring og et spennende nytt år. For SK Rye ønsker vi at vår klubb skal være den foretrukne klubb når folk skal velge seg et treningsfelleskap for tiden fremover.

God jul på vegne av styret i SK Rye.

Gunnar A. Gulliksen
Leder, SK Rye
 

(Illustrasjonsbildet er lånt herfra.)

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen