Du er her

Fremmøtesteder for sykkelaktivitetene i Rye

Rye bruker mange fremmøtesteder i og rundt Oslo. Her er noen av dem.
Linkene er til kart hos Gule Sider. Trenger du kjøreruten så får du dette på Gule Sider; Fyll ut start og trykk på "beregn kjørerute".

Kartreferansene er oppdatert i september 2009.
Send oss en e-post hvis du savner du noen oppmøtesteder eller hvis noen av linkene er plassert feil eller ikke virker rett.

 
Brekke
Vi møtes på parkeringsplassen ved inngangen til Maridalen. Den ligger langs Maridalsveien ca. 100 meter nord for krysset mellom Maridalsveien og Kjelsåsveien.
Link til Brekke hos Gule Sider

 
Gjelleråsen
Vi møtes på parkeringsplassen til Hydro-Texaco stasjonen på høyre side av Trondheimsveien rett etter kommunegrensen mellom Oslo og Nittedal. Bensinstasjonen ligger i krysset mellom Trondheimsveien og Carl Bergersensvei rett før du kommer til Gjelleråsen. Det er ca 11 km fra Sinsenkrysset til Gjelleråsen.
Link til Gjelleråsen hos Gule Sider.

 
Grefsenkollen I
Vi møtes i krysset Grefsenkollveien og Lachmannsvei. Grefsenkollveien går fra krysset videre opp til Grefsenkollen. Bakken opp brukes til bakkedrag.
Link til krysset Grefsenkollvn. og Lachmannsvei hos Gule Sider.

 

Grefsenkollen II
Enkelte ganger begynner noen grupper det første draget opp mot Grefsenkollen fra Skeidbanen. Skeidbanen ligger i Kjelsåsveien, nesten helt nede ved Ring3. Kjelsåsveien går opp til Grefsenkollveien.
Link Kjelsåsveien/Skeidbanen hos Gule Sider.

 
Hauketo
Vi møtes på parkeringsplassen nord for Hauketo stasjon (NSB). Parkeringsplassen ligger rett ved gangbrua som går over Nedre Prinsdalsvei.
Link til Hauketo hos Gule Sider.

 
Hovin skole
Vi møtes i skolegården til Hovin skole. Møtestedet brukes ved Nordmarka Rundt og ved sending av sykler med lastebil til Trondheim før Styrkeprøven. Hovin skole ligger rett ved Valle Hovin og var tidligere målområde for Styrkeprøven. Veien inn til Hovin skole heter Innspurten.
Link til Hovin skole hos Gule Sider.

 
Hvervenbukta
Vi møtes på parkeringsplassen ved Hvervenbukten. Parkeringsplassen ligger på høyre side av Gamle Mossevei ca. 500 meter fra Herregårdskrysset.
Link til Hvervenbukta hos Gule Sider.

 
Kjeller
Vi møtes på parkeringsplassen til Oslo Kristne Senter. De holder til i lokalene etter Tandberg Radiofabrikk på Kjeller.
Link til Kjeller hos Gule Sider.

 
Lørenhallen
Vi møtes ved Lørenhallen. Lørenhallen ligger 5-600 meter nord for Økernsenteret. Dette er for øvrig målområde for Styrkeprøven.
Link til Lørenhallen hos Gule Sider.

 
Manglerud (SATS)
Expresslaget / aktiv gruppe har spinning om høsten og vinteren hos SATS Manglerud. SATS Manglerud ligger i Manglerud senteret. SATS Manglerud har inngang i fra Beiteveien (østsiden av senteret).
Link til Manglerud hos Gule Sider.

 
Persbråten
Vi møtes på parkeringsplassen til Persbråten skole. Alternativ møteplass er på parkeringsplassen til Huseby skole som ligger på den andre siden av veien.
Link til Persbråten hos Gule Sider.

 
Sognsvann
Vi møtes ved bommen rett før kiosken på Sognsvann.
Link til Sognsvann hos Gule Sider.

 
Sørkedalen
Vi møtes i krysset Ankerveien/Sørkedalsveien, ca. 100 meter vest for Statoilstasjonen på Bogstad. I krysset er det innkjøring til Bogstad golfbane.
Link til krysset Ankerveien/Sørkedalsveien hos Gule Sider.

 
Østensjøvannet
Vi møtes ved Statoilstasjonen som ligger ved krysset mellom Håkon Tvetersvei og Låveveien. Krysset er ca. 150 meter fra Østensjøvannet.
Link til Østensjøvannet hos Gule Sider.

 
Årvoll skole
Vi møtes ved enden av Bård Skolemestersvei på Årvoll. Du kan parkere langs veien eller på en stor asfaltert plass ved enden av veien. Årvoll skole ligger på nedsiden av Bård Skolemestersvei.
Link til Årvoll skole hos Gule Sider.

 
Åråsen stadion
Åråsen stadion ved Lillestrøm brukes som oppmøtested for blant annet par- og lagtempotreninger i Expresslaget. Vi møtes ved innkjøringen til fotballstadion, i krysset mellom Rolf Olsens vei og Åråssvingen.
      Merk at parkeringsplassen på Årsåsen stadion er privat. Det betyr at det er betaling for parkering 24 timer i døgnet. Parkeringsvaktene er også meget raske til å skrive ut gebyr når betalt parkeringstid er utløpt.
Link til Åråsen stadion hos Gule Sider.

 
Møtesteder ved ritt

Feiring - Mjøsa Rundt
Vi møtes ved Feiring skole på Feiring ca 10-12 km nord for Minnesund på vestsiden av Mjøsa. Mjøsa Rundt går hvert år 14 dager før Styrkeprøven.
Link til Feiring hos Gule Sider.

Hovin skole - Nordmarka Rundt
Se egen omtale tidligere i artikkelen.

Skullerudstua - Enebakk Rundt
Vi møtes på parkeringsplassen ved Skullerudstua. Enebakk Rundt arrangeres hvert år 1. mai.
Link til Skullerudstua hos Gule Sider.

Gruppe: 
Tren med oss
Landeveissykkel
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese