Du er her

Vårsamling på Nøtterøy 27. - 29. april 2018

Terrenggruppa gjentar suksessen fra i fjor med vårsamling på Nøtterøy.
 
Dette er en sosial samling med sykling, teknikktrening, pizza, bading, grilling og tid med hverandre på tvers av gruppene.
 
Overnatting
Vi skal bo på Active Hotel http://www.activehotel.no/. Siden det er litt trangt på rommene har vi reservert noen flere rom enn i fjor. De yngste barna bor sammen med foreldre. Frokost og lunsj er inkludert.
 
Alle hotellets gjester har gratis tilgang til bade- og treningssenteret, samt gratis Wifi og parkering. Sykkelparkering er begrenset på hotellet, så ta uansett med en god lås til sykkelen!
 
Oppmøte
Fredag 27/4 fra kl 18.30 – til kl 21.00. For de som ønsker kan det være et alternativ å ta toget. Det er ca 2 km fra stasjonen i Tønsberg til der vi skal bo. Husk evt. å bestille togbillett for sykkelen. De som kjører bil avtaler seg imellom om samkjøring.
 
Det blir opptelling og et kort informasjonsmøte fredag ca kl 21.00. Eventuell kveldsmat fredag må den enkelte ordne selv.
 
Trening
Barna/ungdommene følger samme inndeling etter alder som på trening hjemme.
Lørdag kl 9.30 – kl 11.00. Sykle på stier i nærområdet. Trene på tekniske ferdigheter.
Lørdag kl 13.00 – kl 14.30. Sykle rolig tur, hovedsakelig på stier.
Søndag kl 10.00 – kl 12.00. Sykle på stier, trene ferdigheter. De eldste sykler en litt lengre tur.
 
Bading
Lørdag kl 15.00 – kl 16.30. Bruk av svømmehall/badeland for de som har lyst. Vi må ha beskjed fra foreldre til barn som ikke skal bade- eller som ikke er svømmedyktige.
 
Annet 
Lørdag kl 18.30. Peppes Pizza. Tønsberg, ved Brygga.
Søndag kl 12.00 – kl 13.30. Grilling før avreise hvis været tillater det.
 
Det er hyggelig om foresatte ønsker å være med, og for de yngste er det en forutsetning at det er med en voksen man kjenner. Det vil ikke være tilrettelagt treningstilbud til foresatte, men avtal gjerne felles sykkeltur!
 
Vi avslutter kl 14.00. Hjemreisen ordnes privat.
 
Pris
1750,- pr barn/ungdom (2011 - 2002)
1950,- pr voksen
Påmeldingsfrist 4. april!
Vi har booket 46 plasser på hotellet, så det kan være lurt å melde seg på allerede nå for å sikre seg plass.
Påmeldingen er bindende. Innbetalt egenandel betales ikke tilbake dersom deltakelse hindres av sykdom eller av andre årsaker. Reiseforsikring vil normalt dekke tap som følge av sykdom.
 
Hilsen
Rye Barn- og Ungdom
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese