Du er her

Nå kan du stemme på de nominerte til årets stipender!

Inger Heiberg Woxholtts bilde

(To av de nominerte: Magnus Brynsrud til venstre og Ludvig Fischer Aasheim til høyre. Foto: Egil Aasheim)

Her er de nominerte til årets stipender, og DU kan være med på å bestemme hvem som skal vinne! Avstemmingen avsluttes 13. mars.
Stipendene offentliggjøres og deles ut på årsmøtet 15. mars.

De nominerte er:

Milsluker’ns ungdomsstipend:
(17-18 år, 10 000 kroner)

Ludvig Fischer Aasheim, landevei
Ludvig har svært gode prestasjoner i 2017, noen utvalgte resultater:
UCI Nation's Cup (verdenscupen for juniorer): nr. 1 sammenlagt (med Norges juniorlandslag)
Course de la Paix Juniors, Tsjekkia (verdens største etapperitt for juniorer): nr. 13 sammenlagt
VM fellesstart Bergen: nr. 41
U6 Cycle Tour, Sverige (Skandinavias største etapperitt for juniorer, 6 etapper): nr. 1 sammenlagt (nr. 1 på 3.etappe)
NorgesCup landevei 2017: nr. 3 sammenlagt
NorgesCup #1 Bergen: nr. 3
NorgesCup #6 Gylne Gutuer: nr. 2
NorgesCup #4 Tour de Hallingdal: nr. 4 sammenlagt (nr. 2 på 4. etappe)
NM sykkelkross: nr. 2 og NCFs sølvmedalje
NorgesCup sykkelkross 2017: nr. 2 sammenlagt
Ludvig har i flere år vært den mest trofaste og ivrigste ungdomsrytteren til å stille opp på fellestreningene, og han er dessuten kjent for sitt sosiale vesen og gode humør, og sørger alltid for å dra med seg de andre gutta når det er nødvendig.

Magnus Brynsrud, landevei
Magnus er en del av juniorlandslaget landevei 2018. Noen resultater fra 2017: NorgesCup landevei 2017: nr. 7 sammenlagt
NorgesCup #4 Tour de Hallingdal: nr. 5 sammenlagt (nr. 3 på 3. etappe).
Svanesunds 3 dagars, Sverige (etapperitt, 4 etapper): nr. 6 sammenlagt.
Roserittet (norsk klassiker, etapperitt, 3 etapper): nr. 4 sammenlagt. Han vant også klubbmesterskapet landevei totalt i fjor i overlegen stil.

Johanne Nordland, terreng
Johanne utmerket seg i fjor med flere gode plasseringer. Johanne vant suverent Kalas Cup i 2017 for Kvinner Junior Elite med 500 av 500 oppnåelige poeng, hun har en  klasseseier i Birken, og to pallplasser fra Norgescupen Rundbane. Johanne kvalifiserte seg også til Vårgårda, og representerte Rye og Region Øst, hvor hun fullførte til en solid 5. plass. Hun er også et sosialt midtpunkt som er rettferdig og teambyggende. Johanne tar alle inn i varmen, og hjelper til slik at nye unge rytterne finner seg tilrette. Johanne gjør aldri forskjell på noen. Johanne er seriøs, og følger alltid opp de beskjeder hun får fra trener.

 

SK Rye-stipendet:
(under 17 år, 5000 kroner)

Kristian Thommesen
Han stiller alltid opp på treninger, både utetreninger, men også spinninger. Han er alltid i godt humør og sykler fra mange av de eldre gutta. Er veldig flink til å delta i ritt og har mange sterke prestasjoner og resultater.

Celine Braaten
Hun stiller alltid opp på treninger. Både utetreninger, men også spinninger. Hun er alltid i godt humør og sykler fra mange av gutta. Er veldig flink til å delta i ritt og har mange sterke prestasjoner og resultater. I 2017-sesongen var kanskje spesielt Ronde van vestkant et høydepunkt for henne med en 2. plass sammelagt. Hun syklet også klubbmesterskapet - Grefsenkollen opp - på "singelspeed" ettersom girvaieren hennes røk rett før start. Giret var da låst i et av de tyngere girene, men hun syklet likevel veldig raskt! Celine er en kommende stjerne som kan bli så god hun selv vil.

Eivind Broholt Fougner
Eivind er en god representant for klubben. Under ritt og treninger prater han med yngre og eldre ikke bare de han er like gammel som. Den siste sesongen har han prestert ganske bra i flere ritt, men har også vært ganske uheldig teknisk. Han er et godt forbilde for de som er yngre.

 

Årets ildsjel:
(gavekort fra Milsluker'n)

Stein Hemma
Stein Hemma har i mange år levert et solid bidra til klubben med sin innsats som leder for dugnaden i Oslo Klassikerne som inkluderer Nordmarka Rundt, Tyrifjorden Rundt og Øyeren Rundt. Dugnadsansvar for våre større arrangementer er en av de tyngste jobbene klubben har. Dugnadene er en veldig viktig del av klubbens drift. Vi har en stor dugnadsslitasje så det er viktig å finne rett balanse slik at vi har nok folk til å løse alle de nødvendige oppgavene, men ikke så mange at de som møter opp ikke får meningsfulle oppgaver. Stein har løst denne oppgaven som dugnadsansvarlig på en utmerket måte i flere år.

Erik Sandnes
Erik Sandnes er en utrettelig funksjonær som stiller opp på svært mange av Ryes arrangementer. Oppdragene utføres samvittighetsfullt og rask, og han er alltid positiv til å yte det lille ekstra når mange andre funksjonærer forsvinner. Det er egenskaper som de arrangementsansvarlige setter stor pris på.
 

Tony Farinha
Tony Farinha er en av klubbens trofaste ledere. Han gjør en solid innsats som matansvarlig i Oslo Klassikerne med Nordmarka Rundt, Tyrifjorden Rundt og Øyeren Rundt. Jobben innebærer å sørge for at matserveringen fungerer optimalt på alle matstasjonene og i mål. Innkjøpene må avpasses slik at vi verken slippe opp for mat eller måtte kaste mye etter arrangementet. Matstasjonene skal være optimalt organisert og bemannet så de kan løse sine oppgaver, men heller ikke være for mange. Matserveringen i mål må ha sin egenart samtidig som folk skal kjenne seg igjen i et Oslo Klassikerne arrangement. Tony Farinha har løst sine oppgaver på en utmerket måte i flere år.
 

Alle medlemmer i klubben kan stemme, men bare én gang hver. Her kan du avlegge din stemme:

https://no.surveymonkey.com/r/N9QLMLT

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen