Du er her

Nordmarka på langs lørdag 17. mars

Martin Henrik Andresens bilde

Lørdag 17. mars 2018 inviterer skigruppa i Sportsklubben Rye til fellestur fra Mylla dam til Sognsvann. Dette er vårens høydepunkt for deg som ikke skal gå birken.

Sportsklubben Rye inviterer til en av markas flotteste skiopplevelser. Skiforeningens skibuss tar deg høyt opp og inn i Marka til Mylla og gir deg en fin tur hjem.

Alle deltakere har ansvar for å bestille bussbillett på Skiforeningens sider. Billetter til skibussen legges ut en uke før avgang og kan reserveres fram til fredag kl. 14.00. Billettene koster fra 120 til 250 kroner. Det er kun forhåndsbetaling på skibussen.

Påstigningssteder

  • Sognsvann p-plass 08:30
  • Adamstuen Ullevålsveien/Sognsveien 08:40
  • Oslo S v/spor 19 08:55
  • Carl Berner nordgående buss/trikkestopp 09:05
  • Linderud senter 09:10
  • Grorud bhlp v/Esso 09:15
     

Selve turen går fra Mylla dam til Kikut, videre til Ullevålseter og Sognsvann. Vi tar pause på Sandvikshytta ved Katnosa (husk kontanter!) etter ca 12 km og ved Kikut etter 25 km. Turen er 45 km. Dette er som en vanlig tur nesten "alle" kan gjennomføre. Stil: klassisk.

 

Vil du være vår kontaktperson?

Turen blir greiere å gjennomføre om vi har en kontaktperson for turen. Vil du være Sportsklubben Ryes kontakt for deltakere? Skriv i kommentarfeltet under om du kan delta!

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen

Kommentarer

Martin Henrik Andresens bilde

Skrivefeil snek seg inn, men nå ligger det med riktig dato. Lørdag 17. mars går altså turen fra Mylla dam til Sognsvann.

Martin Henrik Andresens bilde

Yr melder sol hele lørdag 17. mars. Det blir klarvær, svak vind, 2 m/s fra nord-nordøst og typisk blå swix-føre hele veien fra Mylla dam til Sognsvann. Husk solkrem.

Martin Henrik Andresens bilde

Husk å bestille plass før fredag kl 14! https://www.skiforeningen.no/kalender/skibussen/

Det ikke lenger mulig å betale ved påstigning. Billetten kjøpes for en bestemt avgang og må forhåndsbetales. Det er ingen refusjon av billetter som ikke benyttes og de kan heller ikke brukes til en senere avgang.

Du kjøper billett ved å velge ønsket destinasjon, dato, påstigningssted og antall billetter. Deretter går du videre til betaling. Billett/reservasjon for betalt plass får du på e-post. Denne viser du til sjåføren ved påstigning. Både digital- og papirversjon av billetten/reservasjonen aksepteres.

Martin Henrik Andresens bilde

Siste frist for påmelding til Skiforeningens skibuss er fredag kl 14.00. Værmeldingen sier oppholdsvær, medvind og sol hele dagen.