Du er her

Rye terrengsykkelfestival trenger en informasjonsmedarbeider!

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Inntektene fra Rye terrengsykkelfestival kommer fra sponsorer, startkontigenter, og kiosken. Kostnadene våre i kroner og dugnadsinnsats er de samme enten vi får 200 eller 500 ryttere, så det gjelder å trekke flest mulig deltakere. Mange deltagere er også viktig for skape et levende arrangement og for at rytterne skal få en god opplevelse.

For å få mange deltagere er det helt nødvendig å drive PR før rittet. I forkant av Rye terrengsykkelfestival legger vi ut nyheter på www.ryeterrengsykkelfestival.nowww.skrye.noFaceBook siden til NorgesCup rundbane, og FaceBook siden UCI MountainRaces in Norway.  

 Vi trenger noen som kan hjelpe til med:

  • Å skrive disse nyhetene. Nyhetene kan for det aller meste være variasjoner av fjorårets nyheter, og det betyr at de kan lages allerede nå. Noen nyheter må lages fra bunnen i dagene før rittet, det kommer litt an på hva som skjer i siste liten.
  • Legge ut disse nyhetene på rittsiden vår, dele på FB sidene, sende noen til Rye sin redaktør for publisering på skrye.no
  • Sende ut to nyhetsbrev på e-post. Også disse er kun en variasjon av fjorårets.

Det blir for stor belastning for meg å gjøre dette i tillegg til rittledelse. Uten en informasjonsmedarbeider må jeg droppe det aller meste av disse aktivitetene i år. Det betyr mindre PR, sannsynligvis færre deltagere - og dermed mindre i inntekter til barne og ungdomsgruppa.

Du kan gjøre en forskjell!

Sykkelhilsen fra rittleder Tone
tone@bernhansen.com
tlf. 922 41 608

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen