Du er her

VM Halvmaraton Valencia 2018

Kenneth Antonsens bilde

Ryeløpere til start i årets VM i halvmaraton, "Run For all" Valencia 24. mars.

Verdensmesterskapet i halvmaraton åpnet opp for "Run for all" løp for et par år siden. Dermed kan hvem som helst løpe i samme løype og like etter verdenseliten starter sin kamp om seieren. Ideen og konseptet i seg selv er smart. Det gir bedre økonomi for arrangøren og alle løpere får en opplevelse for livet. 

Fra venstre bak: Laura Bakker, Runar Sæther, Tore K Saupstad, Siri Saupstad, Marianne S Andersen, Truls Dahlsveen, Tor-Henrik Solbakken.
Fra venstre foran: Kenneth Antonsen, Inge Nilssen, Ingve Nasvik og Kjetil A. Throndsen.

Rye løpegruppe på tur :  Smil, hygge, samhold og prestasjoner. 

En av de flotteste tingene ved Sportsklubben Rye er fellesskapet vår drakt gir. Tilgjengelig for alle som ønsker, en trygg og hyggelig arena hvor idrettsgleden uansett nivå er det viktigste. Hele 12 Rye løpere meldte seg på og reiste ned til Spania for å konkurrere mot eliten og seg selv. 

Valencia's - City of Arts and Science

Start og mål var lagt til Valencias spektakulære "City of Arts and Science", som er rangert som ett av 12 skatter i Spania, stemt frem av det spanske folk i 1997. Stedet er som magisk. Det å få lov til å løpe i mål under et verdensmesterskap var en unik opplevelse, som ga konkurransen en annerledes dimensjon. 

14.000 personer til start er også en opplevelse utenom det vanlige. Stemingen bygges opp med musikk og når selve nedtellingen begynner stiger jubelen blant deltagere slik at man får gåsehud og man føler seg ekstremt levende og lykkelig. Man kjenner livsgleden, samtidig som det kiler i magen av spenning av konkurransegleden før man skal gjennomføre selve løpet. 

Under kan dere se et utvalg bilder tatt av Marita Røen. 

Marianne Sundre Andersen, et flott smil av Marianne til fotografen. Hun ser veldig glad og lykkelig ut selv godt ut i løpet. 

Runar Sæther & Laura Bakker. Super-Runar, som til vanlig ligger helt i front og plukker seier på seier i Rye-drakten, løp i Valencia sammen med Laura. Han kommenterte det var pga en liten skade i foten, men regner med han måtte henge i sammen med Laura uansett. 

Toré Carlos & Siri Saupstad.  Kreativt av Tore Karl å tilpasse navnet til forholdene. Forøvrig var begge kjempefornøyd både med resultatet og ikke minst å dele opplevelsen som Far og Datter.

Ryes raskeste løper under løpet ble Ingve Nasvik på imponerende 1 time og 18 minutter. En fornøyd Ingve viser frem sin velfortjente medalje. 

Resultater

Navn Nettotid Klubb
NASVIK, INGVE 01:18:33 SK RYE
EILERTSEN, ROGER 01:25:49 SK RYE
DAHLSVEEN, TRULS 01:28:19 SK RYE
B. THRONDSEN, KJETIL A. 01:29:41 SK RYE
SOLBAKKEN, TOR-HENRIK 01:34:02 SK RYE
ANTONSEN, KENNETH 01:41:31 SK RYE
SAUPSTAD, SIRI 01:42:27 SK RYE
SAUPSTAD, TORE KARL 01:43:07 SK RYE
NILSSEN, INGE 01:53:23 SK RYE
SAETHER, RUNAR 01:58:03 SK RYE
BAKKER, LAURA 01:58:03 SK RYE
ANDERSEN, MARIANNE 02:03:47 SK RYE

Bli med Ryes løpegruppe på tur til Nice, les mer her.

 

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen