Du er her

Løpetrening for alle - kommer du?

Kenneth Antonsens bilde

Energi er noe man enkelt kan hente ved å bevege seg mer. Høres antageligvis bakvendt ut, men det er sant. 

Prøv selv da vel. Rye Løpegruppe har en rekke aktiviteter tilpasset alle. Alle er velkomne og blir tatt godt i mot. Noe av det hyggeligste for oss er nye fjes vi kan bli kjent med. Hos oss finnes det ikke krav. Er du sjenert gjør det ingenting. Da kan du bare stille opp sammen med oss i gruppen og delta uten å måtte si ett ord. Det er alltid en i gruppen som vil snakke til deg og ta ansvar for å inkludere deg.  Tror du at du er i for dårlig form, tar du feil. Ingen er i for dårlig form, da bare lurer du deg selv. Tror du det, så må du hvertfall komme, så skal vi hjelpe deg. 

Det jeg synes er det fineste med Rye's tilbud er at jeg noen ganger i uken aktivt oppsøker ett miljø hvor jeg sammen med andre kan holde meg litt i form. Det er noe jeg velger og ikke må. Aktiviteten i seg selv er som ett kinderegg. Jeg får bedre helse og form, den sosiale areaen er utrolig behagelig og inkluderende med smilende og hyggelige mennesker og sist men ikke minst jeg beveger meg ute i naturen. 

Rye Løpegruppe kan du møte ved hovedporten i Frognerparken.

Tirsdag kl 19 - Intervalltrening i Frognerparken.

På denne treningen løper vi alle i eget tempo, rundt parken. Her får vi opp pulsen litt for å bedre kondisen. Vi løper rundt og rundt, så vi samles alltid i pausene før neste intervalldrag. 

Torsdager kl 19 - Rolig tur for alle Frognerparken - Bygdø.

På denne treningen løper vi rolig og tilpasser farten til alle. Poenget med treningen er at det skal være rolig slik at vi bygger opp utholdenhet. 

Flere tilbud kommer når våren har satt seg, følge med. 

 

Hilsen oss i Rye løpegruppe.

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen

Kommentarer

Jonas Sundets bilde

Det er mange helligdager i mai og første er kommende tirsdag. Blir det løpetrening da og også andre helligdager, regner da ikke med 17. mai wink

Kenneth Antonsens bilde

Hei Jonas,

Det er satt opp trening også 1 mai. Dog er det alltid greit å følge med på aktiviteskalenderen her på Rye siden, samt om du er på facebook sjekk ut SK Rye Løp-og skigruppe. 

 

Martin Henrik Andresens bilde

Bra skrevet! Godt å lese.

Du skal ikke se bort fra at det stiller en håndfull løpere opp også på 17. mai. Det er mange pølser og mye is som trenger å få bein å gå på. Tradisjonelt sier vi at det er bare to dager i året det ikke er trening: jul- og nyttårsaften. Alle øvrige tirsdager og torsdager kan du regne med at det blir opplegg.