Du er her

Vær med å sikre overskuddet til Barn og Ungdom i Rye

Vi mangler ca 40 dugnadsvakter til Optimera Monter Rye Terrengsykkelfestival 2018. Det begynner å haste. Det hele starter kun om noen veldig få dager

40 vakter representer ca 20% av overskuddet. Det er veldig kjedelig om en så stor del av overskuddet skal gå ut av klubben.

Barne og ungdomsgruppene innenfor Landevei, Utfor og Enduro nyter også godt av overskuddet. Her ser vi at det er rom for flere. Vi satser på bredde i Rye, og kanskje kan festivalen også være med på å etablere flere bånd på tvers av idrettene

Det er spesielt lørdag og søndag vi har en utfordring. Områdene der vi mangler flest vakter er parkering, løypevakter og arena.

Påmelding til dugnad gjøres her: http://palisoft.no/pmdb/index.php?arrid=3574&klubbid=1005

Heldigvis er det mange som har vært inne å registrert seg. Totalt har vi nå dekket 147 vakter, fordelt over 5 dager (torsdag til mandag). Benytter derfor anledningen til å takke de som allerede har vært innom. 

Terrengsykkelfestivalen er et stort arrangement som i dag har ca 500 startende. Rittene går over hele tre dager, og mange tar turen til Norge og Rye nettopp fordi det er mange UCI poeng å hente. Totalt er det pr 29.04 hele 12 nasjoner til start. 

Festivalen har bygget seg opp år for år, og trekker nå ryttere helt opp i verdens eliten. Bli med å lage folkefest. 

Nytt av året er også en premie til den aldersklassen som stiller med flest vakter. Premien er at barna i den gruppen med flest vil få en trening som er ledet av Terreng Elite i Rye.

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen