Du er her

Sterk innsats av RYE i årets 2. Kalas Cup

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Det var hele 65 RYE-ryttere som var påmeldt årets 2. ritt i Kalas Cup som ble avholdt av BOC i Lommedalen. Etter en periode med vedvarende varme var løypene i Gullia knusktørre, og lange seige motbakker på bark gjorde rittet til en tungt fysisk anstrengelse.
 
Det var gledelig å se at det var mange deltagere i de yngste aldersklassene. Det viser at stor oppslutning om treningene bærer frukter når mange av de yngste også velger å delta på ritt. Kalas Cup er en super anledning til å starte sine første ritt og vi oppfordrer alle i hvit og gul gruppe til å henge seg med på de neste rittene.
 
I klassene over med rangering var det mange gode resultater. I M11 ble Håkon Eiksund Øksnes nr 2 og Trym Olivier nr 3 etter intense sluttspurter. Også i K11 var det to RYE-ryttere på pallen der Amalie Strømdahl Jørgensen ble nr. 2 og Lisa Bryntesen Watndal nr. 3.
Familien Watndal var også representert på pallen i K13 der Jenny Bryntesen Watndal syklet inn til en sterk 2. plass.
 
Også i de eldste klassene bet RYE syklister fra seg. Juniorklassen for kvinner ble vunnet av Johanne Dahl Nordland, mens herreklassen ble vunnet av Edvard Sandvik. Videre vant Jens Bergmann menn senior.
 
RYE gratulerer!

(Tekst: Øystein Heggelund Dahl, foto: Yngve Øksnes)


Pallen i klassen M11, der Håkon Eiksund Øksnes ble nr 2 og Trym Olivier nr 3 etter intense sluttspurter. Foto: Yngve Øksnes


K11 med to RYE-ryttere på pallen, Amalie Strømdahl Jørgensen nr. 2 og Lisa Bryntesen Watndal nr. 3. Foto: Yngve Øksnes

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen