Du er her

Dobbel debutant

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Torunn i Tønsberg, foto: Tønsberg Triathlonklubb

Torunn Paulsen Brandt, som har markert seg med fine plasseringer i utallige landistanseløp de siste årene, har nå også latt seg overtale til å begynne med triatlon. Etter svømmetrening i hele vinter, og mye jobb for å bli kvitt vannskrekk, var hun var ikke snauere enn at hun like godt debuterte med to konkurranser på én uke, Tønsbergdysten forrige helg og Hvalertri på lørdag.

I Tønsbergdysten var svømmingen en sjokkartet opplevelse, med mye bølger, så hun fikk skikkelig panikk da vannskrekken kom på besøk. - Men jeg «overlevde», sier hun selv. Skiftesonene gikk også greit, og hun debuterte ikke bare i triatlon, men også på landeveissykkel, som hun hadde lånt for anledningen. Løpingen bedrkiver hun som  en særegen opplevelse, med to skikkelige tømmerstokker av noen lår etter syklingen, men løypa var nydelig på stier langs fjorden. Hun ble ikke først, men heller ikke sist, og det står det respekt av.


Foto: Tønsberg Triathlonklubb
Foto: Tønsberg Triathlonklubb
Foto: Tønsberg Triathlonklubb
Foto: Tønsberg Triathlonklubb

Men Torunn ga seg ikke med det, hun stilte igjen på startstreken en uke senere, denne gangen på Hvaler, og tok denne gang 2. plass i sin klasse, i sitt andre triatlon noensinne, med over 360 triatleter på startstreken!

- Medaljen smaker klart bedre i dag fordi nå fikk jeg til svømmingen også, forteller Torunn. - Ikke noe angst i sjøen i dag. 

Svein Erik Bakke slutter heller ikke å imponere, til tross for hælskade og forsiktig løping, og en gammel terrengsykkel, dundret han gjennom løypa på Hvaler på 57 minutter. Han blir skummelt god med friske bein og ordentlig sykkel.

Vil du lese mer om Hvaler triatlon, kan du gjøre det her.

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen