Du er her

- Jeg følte meg litt som en ubåt ute i bølgene

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Svein-Erik Bakke og Markuz Lindgren. Foto: Torunn P. Brandt

Markuz Lindgren fra Rye vant lørdag 2000 meter i mosjonsklassen for menn under Oslo Open Water, som ble arrangert på Sørenga.

Historiens aller første NM i Open Water ble arrangert samtidig, og Norges beste svømmer, Henrik Christiansen angret da han så været, forteller Aftenposten, så forholdene var ikke de beste, med sterk vind, strøm og mye bølger, men flere fra Rye trosset forholdene og stilte til start.

Fredrik Wexels deltok i NM på 5000 meters distansen, og kom på en 12. plass, på 1.29.17.

Markuz Lindgren, som for et par uker siden fullførte Norseman til en sterk 14. plass, vant 2000 meters distansen i mosjonsklassen.

Den utrettelige løperen, triatleten, swimrunneren og nå også open water-svømmeren Svein-Erik Bakke slutter aldri å imponere, og fullførte 2000 meter på en imponerende 6. plass.

- Jeg følte meg litt som en ubåt ute i bølgene, forteller Svein, og hadde det vel egentlig bedre under vann enn over vann i den tunge sjøen. - Jeg kjempet meg gjennom, og har svelget nok sjøvann for en stund nå.

Vår utmerkede svømmetrener Emma Augustsson var på stafettlaget som vant , slik hun også gjorde forrige helg, under Oslo triatlon, da hun var på vinner-mix-laget.

Alle resultatene finner du her.

Aftenpostens artikkel (for abonnenter) om de tøffe forholdene her.


Foto: Torunn P. Brandt


Foto: Torunn P. Brandt


Svein-Erik Bakke, foto: Torunn P. Brandt

 

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen