Du er her

Kalas cup i Varingskollen

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Nittedals CK stod som arrangør av høstsesongens første ritt i Kalas Cup, og det er alltid litt ekstra spenning knyttet til det første rittet etter sommerferien. Dette var kvelden det skulle gis svar på om det virkelig stemmer at en kan hvile seg i form, eller om det hadde blitt nok restitusjon etter sommerens hardøkter.
Løypa i Varingskollen var ikke uventet tørr og fin, med harde bakker til å skille utøverne. Det stilte hele 50 Rye-syklister til start og igjen var det mange deltagere i de aller yngste klassene. Nesten 20 ryttere stilte fra hvit og gul gruppe som er meget gledelig. Vi får håpe de får med enda flere venner når ordinær trening starter til uken.


Gustav sikter mot toppen

En titt på resultatlistene viser at mange har jobbet godt i sommer og vi fikk mange gode plasseringer i de ulike klassene. Vi vil spesielt gratulere følgende klassevinnere:
I M11 gikk Håkon Eiksund Øksnes til topps etter sterk sykling. Videre vant Kamilla Aasebø K12, Ida Sofie Huseby K16, Edvard Sandvik M-jun, Marit Sveen K-sen og Trond Overn M Sport 60+.
Rye gratulerer med sterk innsats og oppfordrer alle til å ta med en venn til neste ritt. Da blir det enda morsommere å delta.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen